Σοβαρή η ζημιά του Μποτία στο χέρι - Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Μποτία

i

© Glomex

Σοβαρή η ζημιά του Μποτία στο χέρι - Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:15 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 25.02.2024

Ο Αλμπέρτο Μποτία στάθηκε άτυχος στη Λεωφόρο, με τις εξετάσεις να δείχνουν το μέγεθος της ζημιάς του στο χέρι.

Η Κηφισιά πήρε σπουδαίο βαθμό στη Λεωφόρο και μία βαθμολογική... ανάσα.

Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, η νεοφώτιστη ομάδα κοντραρίστηκε με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε ένα «must win» ματς για τους πράσινους.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παλάσιος άνοιξε το σκορ κι έδωσε το προβάδισμα στο «τριφύλλι», ωστόσο αυτό δεν αποδείχτηκε αρκετό. Η ομάδα των βορείων προαστίων εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή κι έφυγε... αλώβητη, χάρη στο αυτογκόλ του Αράο (1-1).

Ο Αλμπέρτο Μποτία έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Αλέξανδρο Παρρά να περνάει στη θέση του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ισπανός στόπερ χτύπησε με αγκωνιά τον Ιωαννίδη, δέχτηκε κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα κι όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, τραυματίστηκε κι ίδιος στη συγκεκριμένη φάση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μετάδοση της Cosmote TV, ο Μποτία έσπασε το χέρι του. Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος διεκομίσθη σε νοσοκομείο αμέσως μετά την αλλαγή του, για να υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι. Αύριο το πρωί (26/2) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κι επομένως θα χρειαστεί πιθανότατα να απουσιάσει και για αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις της Κηφισιάς.