Αυτός είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μπότο

Ζοσέ Μπότο

i

© Intime

Αυτός είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Μπότο

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Ζοσέ Μπότο είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ζοσέ Μπότο!

Μερικούς μήνες μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής ήρθε σε συμφωνία με την Όσιγιεκ. Μάλιστα, τα ΜΜΕ της Κροατίας αναφέρουν πως ο ίδιος βρίσκεται ήδη στη χώρα από χθες (10/1) και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Τύπος της Κροατίας παρουσίασε του «who is who» του Μπότο και μεταξύ άλλων δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. 

Σε αρκετά δημοσιεύματα γίνονται αναλυτικές αναφορές στους παίκτες που έφερε σε Μπενφίκα και Σαχτάρ, ενώ οι Κροάτες σπεύδουν να του χρεώσουν και τη φετινή εκπληκτική πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα κι Ευρώπη, υποστηρίζοντας πως ήταν αυτός που έβαλε τις κατάλληλες βάσεις.

Μπότο: «Είχα προτείνει τον Γιόκερες στον ΠΑΟΚ»

Την απόκτηση του Βίκτορ Γιόκερες είχε εισηγηθεί στον ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο. Αυτό αποκάλυψε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» μιλώντας στο podcast του Final Cut. Ο Μπότο τόνισε ότι είχε προτείνει τη μεταγραφή του διεθνούς Σουηδού φορ, όταν αυτός έπαιζε στην Κόβεντρι. Η μετακίνηση, όμως, στην Ελλάδα δεν προχώρησε.

«Είχα προτείνει στον ΠΑΟΚ να πάρει τον Βίκτορ Γιόκερες. Μια ομάδα σκάουτερ τον παρακολουθούσε και τον ανέλυε. Αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή», είπε μεταξύ άλλων ο Μπότο.