Σμίγει με τον Μέσι ο Μπουσκέτς στην Ίντερ Μαϊάμι – Θα υπογράψει έως το 2025

Ο Μπουσκέτς.

Σμίγει με τον Μέσι ο Μπουσκέτς στην Ίντερ Μαϊάμι – Θα υπογράψει έως το 2025

Γιώργος Σακελλαρίου 00:40 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 19.06.2023

Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο Σέρχιο Μπουσκέτς συμφώνησε για δύο χρόνια με την Ίντερ Μαϊάμι και θα συναντήσει ξανά τον Λιονέλ Μέσι.

Δύο χρόνια άντεξε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έφυγε από τη Μπαρτσελόνα για την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ο Ισπανός χαφ θα συναντήσει ξανά τον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, αλλά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Μπουσκέτς, σύμφωνα με τιτίβισμα του Ισπανού ρεπόρτερ Τόνι Χουανμάρτι, συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι για δύο χρόνια.

«Ο Μπουσκέτες θα δεχτεί επίσημα την πρόταση του αμερικανικού συλλόγου τις επόμενες ώρες. Θα υπογράψει μέχρι το 2025», αναφέρει ο Ισπανός δημοσιογράφος κι έτσι ο 35χρονος μέσος θα γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Αργεντινό παγκόσμιο πρωταθλητή Λιονέλ Μέσι.

 Θυμίζουμε ότι ο Μπουσκέτς δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς και στο αντίο του ανέφερε:

«Ήρθε η ώρα για να ανακοινώσω ότι αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Από όταν ήμουν παιδί που πήγαινε στα ματς ή τα έβλεπε από την τηλεόραση, πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ με αυτή τη φανέλα και σε αυτό το στάδιο. Και η πραγματικότητα ξεπέρασε τα όνειρά μου. Δεν θα πίστευα ποτέ αν μου λέγανε όταν μπήκα στην ομάδα Νέων ότι θα έπαιζα για 15 χρόνια στο κορυφαίο κλαμπ του πλανήτη.

Τον σύλλογο της καρδιάς μου, του οποίου ήμουν -και πάντα θα είμαι- υποστηρικτής, μέλος, παίκτης, αρχηγός και με τον οποίο ξεπέρασα τις 700 συμμετοχές. Ήταν τιμή, όνειρο, πηγή υπερηφάνειας και σήμαινε τα πάντα για μένα να υπερασπίζομαι και να εκπροσωπώ αυτό το έμβλημα για τόσα χρόνια, αλλά όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος. Και μπορεί να μην ήταν εύκολη απόφαση, αλλά νομίζω πως έφτασε ο καιρός».

Μετά την απόκτηση του Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν δεδομένο ότι θα προσπαθούσε να πλαισιώσει τον Αργεντινό με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν συμπαίκτες του. Τον Μπουσκέτς στην Μπαρτσελόνα και τον Άνχελ Ντι Μαρία στην εθνική Αργεντινής. Με τον πρώτο φέρεται πλέον να τα κατάφερε.