Στην Μπράγκα δεν περιμένουν να γεμίσει το γήπεδο
i

/©Intime

Στην Μπράγκα δεν περιμένουν να γεμίσει το γήπεδο

Βασίλης Μοιρώτσος 12:45 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 23.08.2023

Οι Πορτογάλοι περιμένουν περίπου 20 με 22.000 θεατές απόψε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός δίνει απόψε το βράδυ το πρώτο του παιχνίδι στα Play Offs του Champions League με αντίπαλο την πορτογαλική Μπράγκα και στην πόλη κινούνται στους ρυθμούς του αγώνα. Ωστόσο μην περιμένετε πως οι εικόνες εδώ στη μικρή πορτογαλική πόλη που βρίσκεται περίπου 40 χιλιόμετρα από το Οπορτο είναι εντελώς... ποδοσφαιρικές.

Κι αυτό γιατί ναι μεν υπάρχει αγάπη για την ομάδα τους, πλην όμως οι περισσότεροι υποστηρίζουν τους τρεις μεγάλους της χώρας: Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που έχουν κόσμο σε όλη την Πορτογαλία.

Ως εκ τούτου το γήπεδο της Μπράγκα σπάνια το βλέπεις γεμάτο. Αυτό μας έλεγε χθες ένας Πορτογάλος συνάδελφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τυπου του Γιοβάνοβιτς. Πώς το γήπεδο της ομάδας σχεδόν ποτέ δεν είναι sold out.

Οι Πορτογάλοι περιμένουν σήμερα περίπου 20 με 22 χιλιάδες φίλους της ομάδας σε ένα γήπεδο χωρητικότητας 32 χιλιάδων θεατών.

Ιστορίες μιας «καταπράσινης» πτήσης: Το «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός», ο σταρ Μπρινιόλι και το Netflix (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:00 - 22.08.2023

Ιστορίες μιας «καταπράσινης» πτήσης: Το «Ελλάς, Ευρώπη, Παναθηναϊκός», ο σταρ Μπρινιόλι και το Netflix (vids)

Ο Παναθηναϊκός προσγειώθηκε στο Οπόρτο και το Sportal σας βάζει στο κλίμα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπράγκα, με τα όσα έγιναν στο αεροπλάνο του «τριφυλλιού».

Στην εύλογη ερώτηση που του κάναμε λέγοντας του πως είναι παιχνίδι Champions League και γιατί δε θα γεμίσει ο Πορτογάλος συνάδελφος απάντησε με χαμόγελο. «Γιατί δεν το έχουμε δει ποτέ εντελώς γεμάτο αυτό το γήπεδο».