Η Μπράγκα θυμήθηκε το τελευταίο της ταξίδι στην Αθήνα όταν νίκησε την ΑΕΚ (vid)

ΑΕΚ-Μπράγκα

i

©Intime

Η Μπράγκα θυμήθηκε το τελευταίο της ταξίδι στην Αθήνα όταν νίκησε την ΑΕΚ (vid)

Κώστας Τσιακλής 19:50 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 28.08.2023

Η Μπράγκα θυμήθηκε το τελευταίο της ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και κοινοποίησε στα social media το βίντεο από τη νίκη της με 2-4 επί της ΑΕΚ το 2020.

Η Μπράγκα ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς της νίκης με 2-1 των Πορτογάλων για τα playoffs του Champions League. Η Μπράγκα θυμήθηκε το τελευταίο της ταξίδι στην πρωτεύουσα της Ελλάδας και κοινοποίησε στα social media το βίντεο από τη νίκη της με 2-4 επί της ΑΕΚ το 2020.

Την Τρίτη (28/08) ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι πάντως θυμήθηκαν το τελευταίο τους ταξίδι στην Αθήνα που ήταν το 2020 για τη φάση των ομίλων του Europa League. Τότε η Μπράγκα είχε περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 2-4 της ΑΕΚ. 

Ποιος άνθρωπος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Μπράγκα;
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:45 - 28.08.2023

Ποιος άνθρωπος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το ξενοδοχείο της Μπράγκα;

Παραμονή της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα για τα playoffs του Champions League, ένας άνθρωπος του Ολυμπιακού επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της πορτογαλικής ομάδας...

Η Μπράγκα είχε μπει πολύ δυνατά στο ματς τότε και μέχρι το 9' είχε προηγηθεί με 0-2, με τα τέρματα των Εσγκάιο και Τορμένα. Η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει με τον Νέλσον Ολιβέιρα στο 31' ωστόσο οι «φιλοξενούμενοι» ανέκτησαν ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων αφού στο 45' ο Ρικάρντο Όρτα έκανε το 1-3. Ο Γκαλένο σημείωσε το 1-4 στο 83' ενώ για την ΑΕΚ μείωσε σε 2-4 ο Βασιλαντωνόπουλος στο 89'. Οι Πορτογάλοι λοιπόν θυμήθηκαν το συγκεκριμένο ματς και κοινοποίηαν βίντεο με τα γκολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη λεζάντα αναγράφεται: «Η τελευταία φορά στην Αθήνα».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ρόστερ της Μπράγκα έχουν απομείνει μόνο επτά ποδοσφαιριστές από την τότε αποστολή των Πορτογάλων. Συγκεκριμένα στη Μπράγκα βρίσκονται ακόμα οι Ματέους, Αλ Μουσράτι, Κάστρο, Ρικάρντο Όρτα, Τιάγκο Σα, Αντρέ Όρτα και Αμπέλ Ρουίθ.