«Κόλλησαν» στο μηδέν Μπράιτον και Γουλβς
i

©Photo by Bryn Lennon/Getty Images

«Κόλλησαν» στο μηδέν Μπράιτον και Γουλβς

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:39 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 23:48 - 22.01.2024

Χωρίς νικητή (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μπράιτον με τη Γουλβς για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπράιτον και τη Γουλβς στο «Falmer Stadium», για την 21η αγωνιστική της Premier League. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι «λύκοι» είναι στην 11η θέση με 29 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πέδρο Νέτο έκανε το σουτ από πλάγια θέση, όμως η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζέισον Στιλ. 

Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί καμία αξιόλογη φάση. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0. 

Στην επανάληψη η Γουλβς μπήκε δυναμικά, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Στο 46ο λεπτό ο Ματέους Κούνια σούταρε από κοντά, αλλά ο Στιλ ήταν σε ετοιμότητα, ενώ έξι λεπτά μετά ο Ζοάο Πέδρο βρέθηκε μέσα στη περιοχή, όμως οι αντίπαλοι αμυντικοί απομάκρυναν την τελευταία στιγμή. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις και έτσι παρέμεινε το 0-0 μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (22ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ