Μπράτσος: «Τα δύο γρήγορα γκολ έκριναν το ματς»

Κώστας Μπράτσος

i

© Intime

Μπράτσος: «Τα δύο γρήγορα γκολ έκριναν το ματς»

Sportal newsroom 23:04 - 09.04.2023

Στα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε ο Βόλος στο ματς με τον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Κώστας Μπράτσος.

Ο Κώστας Μπράτσος σημείωσε μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ ότι τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε ο Βόλος έκριναν την αναμέτρησης. Ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας μετά την ήττα με 4-2 στην Τούμπα σημείωσε ότι ο Βόλος δεν θα παρατήσει την προσπάθεια.

«Ναι έτσι είναι δείξαμε δύο τελείως διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε, αλλά στο δεύτερο κερδίσαμε. Εμείς σε σχέση με τον αντίπαλο, δεν έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε ροτέϊσον και μας έλειψε και πολύ ενέργεια. Δεν είμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, δεχθήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ και αυτά καθορίσανε το παιχνίδι. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν πιο απειλητικοί και σίγουρα ο αντίπαλος ήταν πιο χαλαρός», είπε ο Κώστας Μπράτσος για τα δύο πρόσωπα που είχε η ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Για την συνέχεια και για το παιχνίδι με τον Άρη, ο προπονητής του Βόλου σχολίασε: «Δεν θα τα παρατήσουμε, είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους. Δεν πρόκειται να χάσουμε την περηφάνια μας ακόμα και μετά από αυτή την ήττα. Όπως σας είπα δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου για το δεύτερο ημίχρονο. Θα ξεκουραστούμε τις επόμενες ημέρες και θα συνεχίσουμε με στόχο να δώσουμε τα πάντα».