Μπρινιόλι: «Πρέπει να ακούμε τον προπονητή μας»
i

@ Intime

Μπρινιόλι: «Πρέπει να ακούμε τον προπονητή μας»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο ντέρμπι και πως οφείλει να ακούνε οι παίκτες περισσότερο τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Αντρεά Μπρινιόλι ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Ιταλός τερματοφύλακας νικήθηκε μόνο από τον Βρουσάι, με το γκολ ωστόσο να μη μετράει και το τελικό 0-0 να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Ο Μπρινιόλι παραδέχτηκε μετά το ματς πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, πρόσθεσε ότι θα πρέπει να διορθώσει την εικόνα του σε τέτοια παιχνίδια και υπογράμμισε ότι αυτό που οφείλουν να κάνουν όλοι είναι να ακούν τις εντολές του προπονητή.

Έξαλλος ο Μαρινάκης: Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί! (gallery)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:30 - 25.02.2023

Έξαλλος ο Μαρινάκης: Κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί! (gallery)

Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ήταν κ το καλύτερο παιχνίδι απ' όσα έχουμε παίξει. Το βασικό είναι να μην ηττηθείς. Είχαν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες. Πρέπει να βελτιωθούμε σε τέτοια ματς. Να έχουμε μεγαλύτερη ψυχραιμία και να έχουμε καλύτερη κατοχή μπάλας», ανέφερε ο Ιταλός και στη συνέχεια πρόσθεσε πως αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να ακολουθήσουν τις εντολές του Γιοβάνοβιτς σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τις εντολές και τις οδηγίες του προπονητή. Πρέπει να βελτιωθούμε, να μειώσουμε τα λάθη και να μπορέσουμε σε τέτοια παιχνίδια να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα. Πάνω απ' όλα πρέπει να ακούμε τον προπονητή μας, στον οποίο έχουμε μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη».