Η Μπριζ επιβλήθηκε της Άντερλεχτ πριν την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ

Παίκτες Μπριζ

i

© Clubbrugge.be

Η Μπριζ επιβλήθηκε της Άντερλεχτ πριν την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:26 - 07.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:27 - 07.04.2024

Η Μπριζ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Άντερλεχτ και πήρε τη νίκη με 3-1, λίγα 24ωρα πριν το ευρωπαϊκό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Λίγα 24ωρα πριν την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ για τους «8» του Conference League, η Μπριζ πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs του βελγικού πρωταθλήματος, η προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου επικράτησε με 3-1 σε ένα ματς που ήταν εμφανώς ανώτερη.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, με το... καλημέρα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μέχελε εκμεταλλεύτηκε την καλοστημένη εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και με μία όμορφη γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η Μπριζ πίεσε με σκοπό να βρει ακόμη ένα τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όμως δεν τα κατάφερε.

Κούγιας: «Καταθέτουμε μήνυση κατά 59 ανθρώπων, είναι μαζί με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, ελπίζω κι ο ΠΑΟΚ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:17 - 07.04.2024

Κούγιας: «Καταθέτουμε μήνυση κατά 59 ανθρώπων, είναι μαζί με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, ελπίζω κι ο ΠΑΟΚ»

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στις κινήσεις που ετοιμάζει ο σύλλογος υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ατάκα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα παρέμεινε ίδιο, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο. Στο 61ο λεπτό, ο Ονιεντίκα «κλείδωσε» το τρίποντο για τους γηπεδούχους. Ο ίδιος βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με ένα πολύ δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 89ο λεπτό, ο Ονιεντίκα και πάλι έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα της νίκης με ένα σουτ, ενώ το μόνο που κατάφερε η Άντερλεχτ ήταν να μειώσει σε 3-1 στις καθυστερήσεις με τον Ντράιερ.

Σε αναμμένα... κάρβουνα εν όψει ΠΑΟΚ στην Μπριζ: «Μην πουλάτε το εισιτήριό σας σε Έλληνες!»

Η δύο αναμετρήσεις μεταξύ της Μπριζ και του ΠΑΟΚ πλησιάζουν!

Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες πρώτα στο Βέλγιο την ερχόμενη Πέμπτη (11/4), ενώ η ρεβάνς της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για μία εβδομάδα αργότερα (18/4).

Όσον αφορά στην πρώτη «μάχη», τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της αντιπάλου του Δικεφάλου παρατήρησε μία αυξανόμενη ζήτηση εισιτηρίων από τους Έλληνες οπαδούς και θέλησε να πάρει τα... μέτρα της.

Πιο αναλυτικά, οι ιθύνοντες εξέδωσαν μία ανακοίνωση σε αυστηρό τόνο, στην οποία ζητούν από τους οπαδούς της Μπριζ να μην μεταπωλήσουν τα «μαγικά χαρτάκια» τους σε υψηλότερη τιμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το απόγευμα της ερχόμενης Πέμπτης, η ομάδα μας θα παίξει εντός έδρας τον πρώτο αγώνα του ιστορικού προημιτελικού της Conference League με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Στο μεταξύ, παρατηρήσαμε μια αυξανόμενη ζήτηση στο διαδίκτυο από Έλληνες φιλάθλους που επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο στο γήπεδο της Μπριζ. Μην το κάνετε και βάψτε τον Γιαν Μπρέιντελ μπλε και μαύρο.

Εν όψει αυτού του αγώνα, ο σύλλογος έχει ήδη λάβει αυστηρά μέτρα με βάση τις πωλήσεις εισιτηρίων, τα οποία γίνονται σε τρεις φάσεις. Πρώτα και κύρια, όπως πάντα, δόθηκε προτεραιότητα σε όλους τους κατόχους διαρκείας. Μετά την περίοδο προτεραιότητας, ήρθε η σειρά των κατόχων Club ID.

Σε μια τελική φάση, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη, οι πωλήσεις άνοιξαν σε οπαδούς χωρίς την Club ID που είχαν ήδη λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας πριν από την κλήρωση ή σε οπαδούς που είχαν ήδη αγοράσει εισιτήρια στο παρελθόν. Οι διευθύνσεις IP από την Ελλάδα δεν επιτρέπεται -επίσης- να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο των εισιτηρίων μας.

Μην μεταπωλήσετε το εισιτήριό σας!

Λόγω αυτών των αυστηρών μέτρων, αυξάνεται η ζήτηση από τους Έλληνες οπαδούς στα social media για αγορά εισιτηρίων από οπαδό σε οπαδό σε υψηλότερες τιμές. Το club συνιστά να μην απαντήσετε σε αυτά για την ασφάλεια όλων και προειδοποιεί για τις πιθανές συνέπειες. Ας συμβάλουμε όλοι μαζί σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα και σε μια όμορφη ευρωπαϊκή βραδιά».