Ξέσπασε ο αδερφός του Μπράντον Τόμας: «Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε - Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα!» (pic)

Η ένταση με τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο

i

© PrtScr

Ξέσπασε ο αδερφός του Μπράντον Τόμας: «Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε - Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα!» (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:55 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 12.04.2024

Ο αδερφός του Μπράντον Τόμας ταξίδεψε στο Βέλγιο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τη «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Μπριζ και μέσα από το Instagram προχώρησε σε ένα ξέσπασμα, με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός στο πρώτο ματς με την Μπριζ για τους «8» του Conference League και γνώρισε την ήττα (1-0).

Το εξαιρετικό πλασέ του Βέτλεσεν έκρινε την αναμέτρηση και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας.

Στο επίκεντρο αυτής της πρώτης «μάχης» στο «Γιαν Μπρέιντελ», βρέθηκαν τα επεισόδια και τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο. Η αστυνομία με τη χρήση αύρας, πετούσε νερό στους συγκεντρωμένους φίλους του Δικεφάλου, οι οποίοι αν και είχαν εισιτήριο δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στην εξέδρα.

Χαμός και αναβρασμός στην Μπριζ: Αστυνομικοί αρπάζουν εισιτήρια Ελλήνων και τους απειλούν με φυλακή!
CONFERENCE LEAGUE

20:44 - 11.04.2024

Χαμός και αναβρασμός στην Μπριζ: Αστυνομικοί αρπάζουν εισιτήρια Ελλήνων και τους απειλούν με φυλακή!

Αισχρή συμπεριφορά των αστυνομικών στην Μπριζ εναντίον των Ελλήνων. Παίρνουν εισιτήρια και τους απειλούν με φυλακή. Αρνούνται την είσοδο ακόμα και σε δημοσιογράφους!

Τα ταξίδι με προορισμό το Βέλγιο έκανε και ο αδερφός του Μπράντον Τόμας, Τζόρνταν, που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε λόγο για μία ντροπιαστική κατάσταση την οποία δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά.

Ο Ισπανός έκανε σοβαρές καταγγελίες μέσα από τα social media, μιλώντας για βίαιη συμπεριφορά από τις αστυνομικές αρχές του Βελγίου.

«Συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους σαν ζώα, χωρίς καμία προειδοποίηση, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εκατοντάδες άνθρωποι ξόδεψαν μια περιουσία για να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο Μπριζ. Είναι η πιο ντροπιαστική κατάσταση που έχω βιώσει.Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πετούσαν νερό πάνω μας, σε παιδιά και γυναίκες. Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε στο γήπεδο. Μεγάλη ντροπή», έγραψε χαρακτηριστικά ο αδερφός του επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Το βίντεο της επίθεσης της αστυνομίας σε οπαδούς του ΠΑΟΚ - Έριχναν νερό με αύρα

Η προκλητική στάση της αστυνομίας του Βελγίου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πυροδότησε μεγάλη ένταση, στα πέριξ του γηπέδου, μεταξύ αστυνομίας και του συγκεντρωμένου κόσμου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε γίνει το «ντου» της αστυνομίας στα λεωφορεία των φίλων του ΠΑΟΚ, ενώ τα μέτρα είναι δρακόντεια και, πέραν του λογικού, αυστηρά!

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου βρέθηκαν επί ποδός, προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση και να ηρεμήσει η κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να περάσει έτσι η αστυνομική αυθαιρεσία στο Μπριζ και θα καταθέσει άμεσα διάβημα στην UEFA, για προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων που οδήγησε σε κομφούζιο.