Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ στο Βέλγιο

ΠΑΟΚ

i

ΠΑΟΚ/©Intime

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ στο Βέλγιο

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:14 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 11.04.2024

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Κλαμπ Μπριζ στο «Γιαν Μπρέιντελ» το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 22:00) στο πρώτο μεταξύ τους ματς στα προημιτελικά του Conference League και ψάχνει το πρώτο βήμα με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κλαμπ Μπριζ στο «Γιαν Μπρέιντελ» το βράδυ της Πέμπτης (11/4, 22:00) στο πρώτο ματς για τη φάση των προημιτελικών του Europa Conference League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος είναι ανεβασμένος ψυχολογικά ψάχνει το αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να διατηρήσει ή ακόμα καλύτερα να αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στα ημιτελικά μια ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ στην ιστορία του.

Στα αγωνιστικά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τόμας Μουργκ, καθώς ο Αυστριακός μέσος ταλαιπωρείται από ίωση κι έμεινε εκτός αποστολής, ενώ έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Λουτσέσκου: «Απίστευτο το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ, υψηλού επιπέδου ομάδα η Μπριζ» (gallery)
CONFERENCE LEAGUE

21:16 - 10.04.2024

Λουτσέσκου: «Απίστευτο το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ, υψηλού επιπέδου ομάδα η Μπριζ» (gallery)

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου τόνισε ότι η Μπριζ είναι εκπρόσωπος ενός υψηλού επιπέδου πρωταθλήματος και εξήρε το πάθος των οπαδών του «Δικεφάλου». Η αναφορά στον Οζντόεφ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και τους Βιεϊρίνια, Μπάμπα Ράχμαν, Κουλιεράκη και Κεντζιόρα. στην άμυνα. Στα χαφ, δεδομένη είναι η θέση του Μεϊτέ, ενώ ο Οζντόεφ κι ο Σβαμπ διεκδικούν μία θέση δίπλα στον Γάλλο. Ο Τάισον θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο δεξί, ο Κωνσταντέλιας σε ρόλο επιτελικού μέσου. Το μόνο ερωτηματικό παραμένει ποιος θα αγωνιστεί στη θέση του φορ. Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του περίπου 2.000 φιλάθλους που ταξίδεψαν στο Βέλγιο.

«Είναι προφανές ότι οι καλύτερες αποδόσεις έρχονται όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, όταν είμαστε σε θέση να αντιδρούμε με κρύο αίμα σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό έρχεται όταν είσαι συγκεντρωμένος στη στιγμή, για αυτό προετοιμάζουμε την ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε παίκτης σε αυτό το γκρουπ είναι σημαντικός, έχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση μέσα από αυτή την διαδικασία, έτσι θα προσεγγίσουμε και τον αυριανό αγώνα. Μόλις τελειώσει αυτός ο αγώνας θα κοιτάξουμε τον επόμενο», δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Από τη μεριά του, ο Νίκι Χαγέν δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αντρέας Σκοβ Όλσεν και του Σιμόν Μινιολέ. Επίσης, εκτός έμειναν και οι τραυματίες Κάσπερ Νίλσεν και Ντένις Οντόι.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, δυνατή τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Δε νίκησε απλά με 5-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά επικράτησε δύο φορές κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σίγουρα δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό σκορ, ενόψει της ρεβάνς. Ξέρουμε ότι η Τούμπα είναι καζάνι της μάγισσας. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια, εμείς τώρα εστιάζουμε στην πρώτη μάχη. Επιτρέψτε μου να κάνω μια έκκληση στους δικούς μας οπαδούς. Απλά φροντίστε να μην σας ξεπεράσουν αυτοί του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο τεχνικός της Κλάμπ Μπριζ στη συνέντευξη Τύπου.