Ξέσπασε ο Μπρούνο Φερνάντες: «Αν δεν με θέλει η Γιουνάιτεντ, θα φύγω»

Μπρούνο Φερνάντες

i

PrtScr

Ξέσπασε ο Μπρούνο Φερνάντες: «Αν δεν με θέλει η Γιουνάιτεντ, θα φύγω»

Κώστας Τόπας 11:55 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:58 - 29.05.2024

Ο Μπρούνο Φερνάντες στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Νιουκάστλ θέλησε να ξεκαθαρίσει πως αν η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον θεωρεί περιττό στο ρόστερ, τότε θα αποχωρήσει τη νέα σεζόν.

Ριζικές αλλαγές θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επόμενο καλοκαίρι. Μετά τα πολλά κι αρνητικά αποτελέσματα τη φετινή σεζόν και την έλευση του Τζιμ Ράτκλιφ, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να αλλάξουν πορεία, κάτι που μπορεί να συνεπάγεται την αποχώρηση πολλών παικτών.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που φαίνεται προορισμένος να μείνει και να ηγηθεί του έργου είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, αλλά ο παίκτης ήθελε να αφήσει το μέλλον του στα χέρια του συλλόγου.

Οι οπαδοί σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πόσα παιχνίδια θα χάσει ο Ρις Τζέιμς μετά την κόκκινη κάρτα εναντίον της Μπράιτον
PREMIER LEAGUE

11:23 - 16.05.2024

Οι οπαδοί σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πόσα παιχνίδια θα χάσει ο Ρις Τζέιμς μετά την κόκκινη κάρτα εναντίον της Μπράιτον

Οι οπαδοί της Τσέλσι έμειναν έκπληκτοι όταν συνειδητοποίησαν πόσα παιχνίδια θα χάσει ο Ρις Τζέιμς μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη Μπράιτον.

«Θα είμαι εδώ μέχρι ο σύλλογος να με θέλει και να θέλει να είμαι μέρος του μέλλοντος. Αν για κάποιο λόγο δεν με θέλουν, θα φύγω», δήλωσε ο Πορτογάλος στο Sky Sports μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ.

Από τότε που έφτασε στο Μάντσεστερ τον Ιανουάριο του 2020, ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, αν όχι ο καλύτερος. Συνολικά έχει παίξει 231 παιχνίδια, συγκεντρώνοντας 79 γκολ και χαρίζοντας 67 ασίστ.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει 15 γκολ και 12 ασίστ σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Το συμβόλαιό του στο «Ολντ Τράφορντ» λήγει το 2026, αλλά ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει για έναν ακόμη χρόνο.

«Δεν διαφέρω από κανέναν μόνο και μόνο επειδή έχω το περιβραχιόνιο», συνέχισε ο Μπρούνο Φερνάντες. «Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο και πάντα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον σύλλογο – κανείς δεν κρύβει ότι παίζουμε για έναν μεγάλο σύλλογο και πρέπει να ανεβάζουμε τα στάνταρ μας σε κάθε παιχνίδι».

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το ντεμπούτο του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ιταλία, στη Serie B στη Νοβάρα. Συνολικά, ο Πορτογάλος έχει 119 συμμετοχές στη Serie A για Ουντινέζε και Σαμπντόρια, σκοράροντας 15 γκολ και 14 ασίστ.