Μπρούνο Φερνάντες: «Μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Κριστιάνο!»
i

Ο Μπρούνο Φερνάντεζ/printscreen

Μπρούνο Φερνάντες: «Μην χρησιμοποιείτε το όνομά μου για να επιτεθείτε στον Κριστιάνο!»

Sportal newsroom 13:15 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 15.01.2023

Ξέσπασμα του Μπρούνο Φερνάντες, λόγω του πως ερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μάντσεστερ Σίτι. Απαίτησε να μην χρησιμοποιούν το όνομά του για να επιτεθούν στον Ρονάλντο.

Εξαλλος έγινε ο Μπρούνο Φερνάντες από τον τρόπο που ερμήνευσαν τις δηλώσεις του μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μάντσεστερ Σίτι ορισμένοι και με τοποθέτησή του στα social media αποφάσισε να αποκαταστήσει… την τάξη.

Μεταξύ άλλων, μετά τη λήξη του ντέρμπι, ο Πορτογάλος ανέφερε: «συνηθίζαμε να παίζουμε σαν ξεχωριστές μονάδες. Τώρα είμαστε ομάδα, βλέπετε μια κανονική ομάδα που ο καθένας παίζει για τον συμπαίκτη του». Η συγκεκριμένη ατάκα απομονώθηκε από ορισμένους που υποστήριζαν πως ο Φερνάντες ήθελε να «καρφώσει» τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

To ποστ του Μπρούνο Φερνάντεζ.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος μέσος… επέστρεψε και μέσω του προφίλ του στο Instagram θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους:

Ευχαριστώ που κάποιος πόσταρε ακριβώς τα λόγια που είπα. Ξέρω πως είναι δύσκολο να βλέπετε τη Γιουνάιτεντ να τα πηγαίνει καλά και να μην έχετε να πείτε τίποτα άλλο πέρα από τα καλά πράγματα. Μην χρησιμοποιείται το όνομά μου, προσπαθώντας να επιτεθείτε στον Κριστιάνο! Ο Κριστιάνο ήταν μέλος της ομάδας μας τη μισή σεζόν και όπως είπα σε πολλές συνεντεύξεις ΟΛΟΙ, από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ και μετά, είναι καταπληκτικοί, λειτουργούμε σαν κανονική ομάδα και βλέπετε τα αποτελέσματα