Οσο ο Νάγκελσμαν δεν βρίσκει ομάδα η Μπάγερν θα συνεχίζει να τον πληρώνει!

Γιούλιαν Νάγκελσμαν

i

Γιούλιαν Νάγκελσμαν/©Marius Becker/picture alliance via Getty Images/Ideal Images

Οσο ο Νάγκελσμαν δεν βρίσκει ομάδα η Μπάγερν θα συνεχίζει να τον πληρώνει!

Κώστας Τόπας 11:54 - 25.03.2023

Η Μπάγερν Μονάχου είναι υποχρεωμένη να πληρώνει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, μέχρι ο 35χρονος τεχνικός να βρει νέα ομάδα. Μέχρι και 30 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να κοστίσει στους Βαυαρούς το «διαζύγιο».

Εν μέσω του διεθνούς διαλείμματος, η Μπάγερν Μονάχου αποφάσισε να απολύσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος απολάμβανε διακοπές για σκι με την σύντροφό του όταν ανακάλυψε την είδηση ​​της επικείμενης απόλυσής του στα ΜΜΕ.

Ο Νάγκελσμαν είχε να λαμβάνει κάθε μήνα 666.000 ευρώ! Οχι μόνο αυτό, αλλά υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του ο οποίος έλεγε ότι αν αποχωρούσε πριν από την ολοκλήρωση της δεύτερης σεζόν του (όπως εν τέλει έγινε) τότε η αποζημίωση είναι διαπραγματεύσιμη και όχι στάνταρ όπως, συμφωνήθηκε για τα επόμενα χρόνια έως το 2026.

Με νέο δημοσίευμά της, η «BILD» αποκάλυψε ότι η απόλυση του 35χρονου προπονητή, μπορεί να κοστίσει στην Μπάγερν έως και 30 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Ο Νάγκελσμαν λάμβανε περίπου 8-9 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος. Εφόσον δεν έχει νέο σύλλογο, η Μπάγερν είναι υποχρεωμένη να πληρώνει τον μισθό του - εκτός εάν και οι δύο πλευρές καταλήξουν σε συμφωνία.