Η Νάπολι είχε κλείσει τον Οσίμεν σε δωμάτιο για τρεις ημέρες για να απορρίψει πρόταση της Λίβερπουλ

Βίκτορ Οσιμέν

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images

Η Νάπολι είχε κλείσει τον Οσίμεν σε δωμάτιο για τρεις ημέρες για να απορρίψει πρόταση της Λίβερπουλ

Κώστας Τόπας 14:27 - 17.05.2023

Ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντόλι, κλείδωσε τον Βίκτορ Οσίμεν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να τον πείσει να υπογράψει στους «παρτενοπέι» και να απορρίψει μια μεταγραφή στη Λίβερπουλ το 2020.

Ο Νιγηριανός επιθετικός εντάχθηκε στη Νάπολι από τη Λιλ και έχει πετύχει 47 γκολ σε 80 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 28 σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι και η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθούν την περίπτωσή του ενόψει της νέας σεζόν.

«Η υπογραφή του Οσίμεν ήταν το μεγαλύτερο αριστούργημα του Τζιουντόλι. Ο Οσίμεν ήταν κλεισμένος σε ένα ξενοδοχείο για τρεις ημέρες. Ο Τζιουντόλι ήξερε ότι η Λίβερπουλ ενδιαφερόταν και ο Γιούργνεκ Κλοπ είχε κάνει την κίνησή του, αλλά ο  αθλητικός διευθυντής της Νάπολι μίλησε στον Οσίμεν στο ξενοδοχείο για τρεις ημέρες μέχρι να πείσει να δεχτεί την πρόταση της Νάπολι», εξηγεί ο πρώην συνεργάτης του Τζιουντόλι, Τζιαντομένικο Κόστι, στην «Tuttosport». «Ο Τζιουντόλι είναι όλο ενέργεια. Είναι ένας τύπος που σου τηλεφωνεί 100 φορές την ημέρα. Ήξερε πολύ καλά τον Βίκτορ, τον είχε ακολουθήσει ακόμη και στο Σαρλερουά», πρόσθεσε.

Τα ιταλικά ΜΜΕ προσθέτουν ότι ο πρώτος σκόρερ της Serie A, τον οποίο παρακολουθούν αρκετά ευρωπαϊκή μεγαθήρια, δεν θα αποχωρήσει από τη Νάπολι για λιγότερα από 160 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που θα τον έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στο ιταλικό πρωτάθλημα. Μόλις στέφθηκε πρωταθλητής με τους «παρτενοπέι», ο πρώην επιθετικός της Λιλ έφτασε τα 23 γκολ φέτος στη Serie A.