Νάπολι έτοιμη για πρωτάθλημα, διέσυρε (5-1) τη Γιουβέντους
i

Παίκτες Νάπολι / © Photo by Ivan Romano/Getty Images

Νάπολι έτοιμη για πρωτάθλημα, διέσυρε (5-1) τη Γιουβέντους

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:41 - 13.01.2023 / Ανανεώθηκε: 00:47 - 14.01.2023

Η Νάπολι έκανε ό,τι ήθελε κόντρα στην άμυνα της Γιουβέντους (5-1) και με πρωταγωνιστές του Κβαρατσέλια και Οσιμέν «βροντοφώναξε» πως ο τίτλος της Serie A είναι δικός της.

Η Νάπολι ήταν ασταμάτητη στο στάδιο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και διέλυσε τη Γιουβέντους με 5-1, έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τους Κβαρατσέλια και Οσιμέν. Με αυτόν τον τρόπο «καθάρισε» μία από τις διώκτριες της στην κούρσα του πρωταθλήματος και πλέον το τρόπαιο της Serie A πλησίασε ακόμα περισσότερο στη πόλη της.

Το πάρτι ξεκίνησε μόλις στο 14ο λεπτό, με τον Οσιμέν να παίρνει το ριμπάουντ από το ψαλιδάκι του Κβαρατσέλια και να κάνει το 1-0. Ο δεύτερος κατάφερε να πετύχει τέρμα λίγη ώρα αργότερα και να αυξήσει το προβάδισμα της ομάδας του σε 2-0, στο 39ο λεπτό. 

Η Γιουβέντους πήρε ελπίδες με το γκολ που πέτυχε ο Άνχελ Ντι Μαρία λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να… αγριέψει τις διαθέσεις των γηπεδούχων. Στο 55ο λεπτό ο Γεωργιανός σταρ των «παρτενοπέι» πρόσφερε ασίστ στον Ραχμάνι και εκείνος με ένα ασταμάτητο σουτ έκανε το 3-1. 

Ακολούθησε ο Οσιμέν στο 65ο λεπτό, ο οποίος και πάλι με το κεφάλι του αύξησε τον δείκτη του σκορ. Το «κερασάκι στη τούρτα» προήλθε από τα πόδια του Ελμάς - ο οποίος πέρασε ως αλλαγή - με τον Βορειομακεδόνα να νικάει τον Σέζνι στο 72’