Η Νάπολι επιμένει για τον Μαυροπάνο

Ο Μαυροπάνος.

i

©intime

Η Νάπολι επιμένει για τον Μαυροπάνο

Κώστας Τσιακλής 23:57 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 28.07.2023

Σύμφωνα με Ιταλό ρεπόρτερ, η Νάπολι είναι σε συζητήσεις με τη Στουτγκάρδη για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Στουτγκάρδης τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει βελτιωθεί αρκετά στη θητεία του στη Γερμανία και κάτι τέτοιο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ιταλός ρεπόρτερ υποστηρίζει ότι η πρωταθλήτρια Νάπολι επιμένει για τον 25χρονο στόπερ, ο οποίος μπορεί να παίξει και δεξί μπακ. Τονίζει επίσης ότι είναι σε καλό σημείο οι συζητήσεις με τη Στουτγκάρδη.

Για τον Μαυροπάνο θυμίζουμε ότι έχουν γραφτεί ακόμα η Σεβίλλη, η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη κι όχι μόνο από την Αγγλία, αλλά και η Γιουβέντους. Η τελευταία, όπως αναφερόταν προ ολίγων ημερών στην ιταλική εφημερίδα «Gazzeta dello Sport», έχει δείξει ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο αμυντικό. Οι Ιταλοί, μάλιστα, υποστήριζαν ότι η Γιουβέντους είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στη Στουτγκάρδη για την απόκτησή του. Πιο αναλυτικά ο τεχνικός διευθυντής της «γηραιάς κυρίας», Κριστιάνο Τζιουντόλι, είναι αυτός που έχει βάλει στο μάτι τον Έλληνα στόπερ.

Παράλληλα ο 25χρονος έχει γίνεις πόλος έλξης τριών ομάδων της Premier League. Αρχικά η Γουλβς και η Φούλαμ είναι δύο από αυτές. Η τρίτη, όπως αναφέραμε, είναι η Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού τα σενάρια θέλουν ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αυτός που θέλει τον Έλληνα στόπερ στους «κόκκινους».

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παράλληλα, είναι μία ακόμα ομάδα, ωστόσο αυτή είναι η λιγότερο πιθανή για να πάει ο Μαυροπάνος. Κι αυτό διότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ και του ΠΑΣ Γιάννινα θέλει να παίξει εκτός Γερμανίας.

Όπως είχε αναφέρει η Bild, η Στουτγκάρδη θα είναι ανοιχτή να ακούσει προσφορές και να πουλήσει τον Έλληνα στόπερ. Σε περίπτωση πάντα που ικανοποιήσουν τις οικονομικές τους ανάγκες, οι οποίες είναι γύρω στα 15-20 εκατομμύρια ευρώ.