Νέα... άφιξη στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ
i

Αντρίγια Ζίβκοβιτς/©Intime

Νέα... άφιξη στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 09:32 - 12.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 12.12.2022

Ο Ζίβκοβιτς αναμένεται σήμερα να επιστρέψει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ

Μία νέα άφιξη αναμένεται σήμερα (12/12) στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας. Η άδεια του Αντρίγια Ζίβκοβιτς ολοκληρώθηκε την Κυριακή και σήμερα 12/12 αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο, μετά από αρκετές εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ, συνεχίζει την προετοιμασία του για να εμφανιστεί όσο πιο έτοιμος γίνεται απέναντι στην Καλαμάτα στο παιχνίδι της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως δύσκολα ο Σέρβος θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Άλλωστε υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά τη δεδομένη χρονική στιγμή ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Μεσσηνίας. Πιο συγκεκριμένα το ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων» περιλαμβάνει τέσσερα ονόματα.

Οι Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν χθες (11/12) ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε ειδικό πρόγραμμα και θεραπεία. Από την άλλη μεριά, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Το σημερινό «ραντεβού» στη Μεσήμβρια ορίστηκε για τις 10:30, με τον ΠΑΟΚ να προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι, μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.