Νέα βαριά ήττα για την Εθνική U19!
i

©Glomex

Νέα βαριά ήττα για την Εθνική U19!

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:00 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 08.07.2023

Η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ισπανία και έχασε με το βαρύ σκορ 5-0, για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro U19.

Η Εθνική μας ομάδα υπέστη βαριά ήττα από την Ισπανία με 5-0, με φόντο την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro U19.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου όχι απλώς δεν άλλαξαν αγωνιστικό πρόσωπο σε σύγκριση με την πρώτη αγωνιστική κόντρα στη Νορβηγία, αλλά το ματς με την Ισπανία δεν πήγε όπως θα ήθελαν οι διεθνείς μας. Η μόνη διαφορά που στο αποψινό παιχνίδι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε τη συντριβή με 5-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα οι Ίβηρες πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων κόντρα στην Ελλάδα, μέσα σε 17 λεπτά. Στο 11ο λεπτό ο Γκονσάλο Γκαρσία βρήκε τον Βίκτορ Μπαρμπέρα μέσα στην περιοχή, και αυτός με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

 Μετά από τρία λεπτά ο Ιβάν Φρανσέδα βρήκε τον Μάνουελ Άνχελ Ιμπάνιεζ μέσα στην περιοχή και αυτός με σουτ στην κάτω αριστερή γωνία του Μπότη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 17ο λεπτό ήρθε το τρίτο γκολ για τους Ισπανούς μετά την καταπληκτική ατομική ενέργεια του Θέσαρ Παλάσιος.

Βέβαια στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέρταρτο γκολ. Ο Μπαρμπέρα πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, βρέθηκε σε καλή θέση και έκανε ένα σουτ που βρήκε στους αμυντικούς της «γαλανόλευκης», κάνοντας το 4-0 για την ομάδα του. 

Στην επανάληψη οι Ισπανοί έριξαν τον ρυθμό τους στον αγώνα, έκαναν πολλές αλλαγές, αλλά και πάλι κατάφεραν να πετύχουν και άλλο γκολ. Στο 57' ο Ακομάκ εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κάσας με όμορφη κεφαλιά έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα.