Νέα δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ (pic)
i

Ο Γιώργος Κρίκης / © AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ

Νέα δωρεά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ (pic)

Sportal newsroom 18:49 - 24.01.2023

Σε μια σημαντική δωρεά για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ προχώρησε ο φίλαθλος της Ένωσης, Γιώργος Κρίκης.

Ακόμα μια σπουδαία δωρεά για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, ο φίλαθλος της Ένωσης, Γιώργος Κρίκης, προσέφερε το απόκομμα του εισιτηρίου του πολύ κρίσιμου για την κατάκτηση του τίτλου αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης το 1963.

Επιπλέον, ο κ. Κρίκης προσέφερε το σπάνιο πρόγραμμα από την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Αρτζες Πιτέστι στη Ρουμανία το 1979.

Η ανάρτηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

ΑΕΚ: Μπήκε κανονικά στην προπόνηση ο Ελίασον, σχεδόν καμία ανησυχία για τον Γκαρσία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:00 - 23.01.2023

ΑΕΚ: Μπήκε κανονικά στην προπόνηση ο Ελίασον, σχεδόν καμία ανησυχία για τον Γκαρσία

Ο Ελίασον μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε αρχές Νοέμβρη, ενώ δεν εμπνέει ανησυχία το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Γκαρσία

«Ο φίλαθλος Γιώργος Κρίκης προσέφερε για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, που θα λειτουργεί στην OPAP ARENA, το απόκομμα του εισιτηρίου του πολύ κρίσιμου για την κατάκτηση του τίτλου αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης τον Μάρτιο του 1963 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο ματς αυτό ο Απόλλων είχε προηγηθεί με 0-3, όμως ΑΕΚ είχε κατορθώσει να το «γυρίσει» και να νικήσει 4-3, με τον Κώστα Νεστορίδη να σημειώνει χατ-τρικ! Επίσης ο κ. Κρίκης προσέφερε το σπάνιο πρόγραμμα από τον αγώνα της ΑΕΚ εναντίον της Αρτζες Πιτέστι στη Ρουμανία τον Σεπτέμβριο του 1979.

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! 

Όσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail [email protected] υπ' όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».

Ο φίλαθλος Γιώργος Κρίκης προσέφερε για το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, που θα λειτουργεί στην OPAP ARENA, το απόκομμα του...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023