Νέα επίθεση σε Παναθηναϊκό από ΑΕΚ μέσω Τσατάλη: «Φυσικό και επόμενο να ακολουθήσετε και σε αυτό τον Ολυμπιακό»

Τάσος Τσατάλης

i

© Intime

Νέα επίθεση σε Παναθηναϊκό από ΑΕΚ μέσω Τσατάλη: «Φυσικό και επόμενο να ακολουθήσετε και σε αυτό τον Ολυμπιακό»

Κώστας Τόπας 14:11 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 11.04.2023

Ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook για τις διαδοχικές ανακοινώσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εναντίον της Ένωσης.

Την Δευτέρα (10/04) η ΑΕΚ δεν άφησε αναπάντητη την επιστολή που έστειλε ο Παναθηναϊκός στην ΕΠΟ αλλά μέσω της οποίας επιτέθηκε στην Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι πέρασαν σε ολομέτωπη επίθεση και εξέδωσαν μια ανακοίνωση με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τους «πράσινους».

Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημο αίτημα στο «Ελ. Βενιζέλος» για τα βίντεο από την άφιξη των Πολωνών διαιτητών: «Ασκούνται βάναυσες πιέσεις για να διαγραφεί αυτό το υλικό»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:09 - 11.04.2023

Η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημο αίτημα στο «Ελ. Βενιζέλος» για τα βίντεο από την άφιξη των Πολωνών διαιτητών: «Ασκούνται βάναυσες πιέσεις για να διαγραφεί αυτό το υλικό»

Η ΑΕΚ με δημοσίευσή της στα social media, ανακοίνωσε πως κατέθεσε επίσημο αίτημα προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για την άφιξη των Πολωνών διαιτητών στην Ελλάδα.

«Πουλάτε την ψυχή σας και τα ιδανικά σας στον Διάβολο για έναν τίτλο, ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές αναφορές της ανακοίνωσης, παρότι ο Παναθηναϊκός χαρακτηρίζεται ως καθ' όλα άξιος διεκδικητής», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσαν την Δευτέρα (10/04) οι «κιτρινόμαυροι».

Το θέμα με την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ΑΕΚ-Άρης, έθεσε με επιστολή του η ΠΑΕ Ολυμπιακός και αναμένεται να συζητηθεί στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook για τις διαδοχικές ανακοινώσεις από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εναντίον της Ένωσης.

Η σχετική ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη αναφέρει:

Επειδή το αστείο με την τοξικότητα παρατράβηξε...

Πρώτος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε και με εσωτερικό κόστος αν θέλετε, αν το αξίζει ο Παναθηναϊκός γιατί να μη το πάρει.

Από τότε πήγαν να μας εμπλέξουν στο θέμα του Μαντσίνι, με προσωπική αναφορά στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Δύο αλλεπάλληλες ανακοινώσεις μετά την επιχείριση στησίματος της ΑΕΚ στο Περιστέρι, στις οποίες μας βρίζουν κανονικά! Πρωταγωνίστησαν δε με όλους τους τρόπους στην προσπάθεια σπίλωσης της ΑΕΚ γι΄αυτή την ιστορία, ενώ πήγαμε να φάμε το στήσιμο του αιώνα!

Πρωταγωνιστούν ανοιχτά στη βρώμικη εκστρατεία εναντίον μας με τα περί ελέγχου παρασκηνίου και εύνοιας σε μια σεζόν που μας γύρισαν το μεταξύ μας παιχνίδι με δύο πέναλτι σε πέντε λεπτά. Τα οποία αν είχαν δοθεί υπέρ μας θα ήμασταν ακόμη στην Λεωφόρο.

Σε μια σεζόν που δεν μας δόθηκε στο Καραϊσκάκη εξόφθαλμο πέναλτι στην ανατροπή του Μάνταλου στην τελευταία φάση του αγώνα.

Όταν στα play offs το πιο άγριο πιστολίδι το έφαγε η ΑΕΚ με την ακύρωση του καθαρού γκολ στην Τούμπα κι αυτοί δεν έχουν αδικηθεί ΠΟΥΘΕΝΑ, τουλάχιστον βάσει κανονισμών κι όχι βάσει της δικής τους λογικής του παραλόγου.

Έφτασαν στο σημείο για μια υπόθεση που από συγκυρία και μόνο αρχίζουμε και παίρνουμε χαμπάρι πως πιθανότατα επιχειρήθηκε δεύτερο στήσιμο μετά τον elite που αυτοπροτάθηκε για το ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ, να μας κατηγορούν ανοιχτά ως συμμέτοχους σε πλεκτάνη για να ευνοηθούμε!

Είπαν επίσημα πως η διαιτησία του Διαμαντόπουλου (προσέξτε, η διαιτησία του κι όχι απλά ο ορισμός του), αλλοίωσε υπέρ μας το πρωτάθλημα!

Οι... μη τοξικοί ολα αυτά! Που ξεχωρίζουν με την ποιότητα και το επίπεδο τους!

Σε όλα αυτά απέναντι όταν αποφασίσαμε πως η υπομονή έχει και τα όρια της, γίναμε τοξικοί κι αυτοί παραδίδουν μαθήματα μη τοξικότητας και ειρωνεύονται κιόλας. Φυσικά αυτό θα κάνετε όταν δεν έχετε κάτι να απαντήσετε σε γεγονότα και αλήθειες. Όταν πρώτοι απ' όλους οι οπαδοί σας ξέρουν και καταλαβαίνουν πως διαβάζουν αλήθειες.

Δεν πειράζει όμως. Σήμερα βγήκαν όπως αναμενόταν οι αρχηγοί της παρέας και το πήραν πάνω τους. Στοιχηθείτε πίσω τους, ξέρετε εσείς!

ΥΓ: Το ποια ΑΕΚ σας άρεσε , μας το είπαν πριν λίγα χρόνια και οι νυν συνοδοιπόροι σας. Φυσικό κι επόμενο να τους ακολουθήσετε και σε αυτό.

Περισσότερα σε λίγο...