Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Ντάνι Άλβες: «Έβαλε το χέρι μου στα γεννητικά του όργανα – Μου σήκωσε το φόρεμα και του έλεγα “δεν θέλω”»

Ντάνι Άλβες

i

Ντάνι Άλβες/©Khalil Bashar/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Ντάνι Άλβες: «Έβαλε το χέρι μου στα γεννητικά του όργανα – Μου σήκωσε το φόρεμα και του έλεγα “δεν θέλω”»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:43 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:43 - 30.05.2023

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή εδώ και τέσσερις μήνες, μετά την κατηγορία που κατέθεσε το φερόμενο θύμα.

Ο πρώην Βραζιλιάνος διεθνής Ντάνι Άλβες βρίσκεται ακόμη σε προληπτική κράτηση μετά τον φερόμενο βιασμό μιας νεαρής γυναίκας στο μπάνιο του καταλανικού νυχτερινού κέντρου το βράδυ της 30ης προς 31η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. 

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για τέσσερις μήνες, μετά την κατηγορία που κατέθεσε το φερόμενο θύμα ξανά. 

Το πρόγραμμα «En boca de todos», συγκέντρωσε τη νέα μαρτυρία της νεαρής γυναίκας. «Με πλησίασε και μου είπε, δεν ξέρεις ποιος είμαι; Θυμάμαι ότι πήρε το χέρι μου και το έβαλε στα γεννητικά μου όργανα». Άρχισα να φοβάμαι πολύ και σκέφτηκα: «Κι αν μου βάλει κάτι στο ποτό; Κι αν κάνει κάτι στον φίλο μου; Σκέφτηκα τα πάντα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», άρχισε λέγοντας.

Και συνέχισε: «Μου έκανε μια χειρονομία και τότε ήταν που είπα στον ξάδερφό μου, δεν ξέρω αν θα πάω. Ποτέ δεν ήξερα πού πήγαινε. Θυμάμαι ότι πήγα εκεί που ήταν», πρόσθεσε η κατηγορούσα. 

Αργότερα, το θύμα διηγήθηκε πώς συνέβη ο υποτιθέμενος βιασμός: «Θυμάμαι ότι μου σήκωσε το φόρεμα και με έβαλε να κάτσω πάνω του. Θυμάμαι ότι του είπα «Δεν μπορώ, δεν μπορώ, πρέπει να φύγω, δεν 'θέλω', και άρχισε να λέει πολλά πράγματα. Όταν αργότερα με έβαλε στο έδαφος, θυμάμαι ότι ήμουν σε σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω εκεί». 

«Ξέρω ότι δεν με έπιασε απλά από τα μαλλιά και με έκανε να γονατίσω μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή είδα ένα τατουάζ σαν τόξο και έιπα αυτός ο τύπος θα με πληγώσει πολύ. Μπήκα μέσα εκείνη τη στιγμή, είχα φοβηθεί πολύ. Το πρόσωπο, το τατουάζ... και μέχρι σήμερα είναι σκηνές που μου έρχονται πολύ», κατέληξε η νεαρή γυναίκα.