Νεϊμάρ: «Αυτοί είναι οι πέντε καλύτεροι από μένα» (vids)
i

Νεϊμάρ/ ©Intime

Νεϊμάρ: «Αυτοί είναι οι πέντε καλύτεροι από μένα» (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:39 - 13.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 13.12.2022

Ακομπλεξάριστος ο Νεϊμάρ.

Ο Νεϊμάρ παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση ποιοι είναι οι πέντε καλύτεροι ποδοσφαιριστές σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης από εκείνον. Ποιους λέτε να είπε ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν; 

Αρχικά ο «Νει» απάντησε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω απάντηση σε αυτό. Με όλη τη μετριοφροσύνη, θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο σε αυτό το κομμάτι». 

Ενώ στη συνέχεια ο Νεϊμάρ είπε: «Θα έλεγα τον Μέσι. Είναι ένας παίκτης που μου αρέσει να παίζω μαζί του, γιατί για μένα είναι το νούμερο ένα, ο κορυφαίος όλων. Κάθε ομάδα, κάθε παίκτης τον λατρεύει. Όλοι θέλουν να παίξουν μαζί του. Θα έλεγα, λοιπόν, τον Μέσι και πέρα από αυτόν τον Εντέν Αζάρ, τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, τον Μάρκο Βεράτι και τον Τιάγκο Αλκάνταρα». 

Να θυμίσουμε ότι ο Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας από το Μουντιάλ 2022 είχε γράψει το παρακάτω μήνυμα: «Σε βραζιλιάνικο έδαφος. Η ήττα ακόμη πονάει, ήμασταν τόσο κοντά, τόσο κοντά. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ακόμα δεν έχω μάθει να χάνω. Οι ήττες με κάνουν πιο δυνατό, αλλά επίσης με πονούν πολύ και ακόμα δεν το έχω συνηθίσει. Τέλος πάντων, πρέπει να προχωρήσουμε. Η ζωή μας κάνει να προχωράμε, ακόμα κι αν πονάμε και η πληγή παίρνει χρόνο να κλείσει. Πρέπει να προχωρήσουμε.

Νεϊμάρ: «Δημοσιεύω συνομιλίες μου με Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα και Ροντρίγκο χωρίς την άδεια τους, για να δείτε αυτό»
ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

08:34 - 12.12.2022

Νεϊμάρ: «Δημοσιεύω συνομιλίες μου με Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα και Ροντρίγκο χωρίς την άδεια τους, για να δείτε αυτό»

Στο φως της δημοσιότητας έβγαλε ο Νεϊμάρ τις ιδιωτικές συνομιλίες που είχε με τρεις συμπαίκτες του, μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

 Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βραζιλίας για την υποστήριξη και τη στοργή. Το να ακούμε από εσάς ότι παλέψαμε, ότι δώσαμε τα πάντα μέχρι τέλους, απαλύνει κάπως τον πόνο μας. Ευχαριστώ Κατάρ για όλα. Το κύπελλο ήταν όμορφο και έπρεπε να είναι της Βραζιλίας για τη στέψη, αλλά η μοίρα που έφτιαξε ο Θεός δεν το ήθελε. Ας προχωρήσουμε. Τώρα είναι ώρα να κλείσουμε το διακόπτη, να απολαύσουμε την οικογένεια και τους φίλους, να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες, επειδή το να ζεις με αυτήν την ήττα θα είναι πολύ δύσκολο. Πονάει ακόμα πολύ. Πίστη».