Ο Νεϊμάρ έκανε like σε ανάρτηση που κριτικάρει τον Εμπαπέ και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (vid)
i

Νεϊμάρ & Κιλιάν Εμπαπέ/©Photo by Xavier Laine/Getty Images/Ideal Images

Ο Νεϊμάρ έκανε like σε ανάρτηση που κριτικάρει τον Εμπαπέ και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων (vid)

Κώστας Τόπας 10:43 - 06.05.2023

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ο Νεϊμάρ με τα like που έχει κάνει σε δημοσιεύσεις που κριτικάρουν τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Μετά την είδηση της διαφαινόμενης αποχώρησης του Μέσι από τους Παριζιάνους ορισμένοι αγανακτισμένοι οπαδοί τα «έχωσαν» στη διοίκηση του συλλόγου και στον Αργεντινό αστέρα. Μάλιστα, μερικοί εξ αυτών δεν έμειναν εκεί, αφού αργότερα κατευθύνθηκαν προς το σπίτι του Νεϊμάρ!

 «Φύγε από την ομάδα μας», φώναζαν οργισμένοι, κάνοντας ξεκάθαρα όσα σκέφτονται για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος λίγα 24ωρα αργότερα πήρε θέση για την επίθεση που δέχθηκε, μέσω social media, αναρτώντας ένα ουράνιο τόξο με το μήνυμα: «Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας βάλουν στην καταιγίδα τους, βάλτε τους στην ησυχία σας».

Το story του Νεϊμάρ

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Equipe», ο «Νεϊ» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα like του σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο που επέκριναν τον συμπαίκτη του Κιλιάν Εμπαπέ. Η γαλλική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι στον Νεϊμάρ άρεσε ένα tweet από το TNT Sports που υποδηλώνει ότι αυτός και ο Μέσι ήταν πιο ευτυχισμένοι όταν έπαιξαν μαζί στη Μπαρτσελόνα μεταξύ 2013 και 2017.

Αργότερα, φέρεται να του άρεσε μια ανάρτηση στο Instagram ενός δημοσιογράφου, ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον Κιλιάν Εμπαπέ. 

«Αυτή η ομάδα της Παρί είναι η χειρότερη των τελευταίων ετών. Γιατι; Γιατί ανανέωσαν τον πρίγκιπά τους για ένα εξαιρετικό ποσό. Ο ίδιος πρίγκιπας που προκάλεσε τον αποκλεισμό του UCL, που είχε μια εύκολη πάσα για τον Νεϊμάρ αλλά έκανε μια πάσα στον τερματοφύλακα απέναντι στην Μπάγερν. Νομίζει ότι είναι θεός τώρα», ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου που άρεσε στον Νεϊμάρ.

Ο Νεϊμάρ φέρεται να βρίσκεται στη Βραζιλία αφού ο ίδιος και η κοπέλα του ανακοίνωσαν ότι περιμένουν παιδί. Το σίγουρο είναι στο Παρίσι η κατάσταση έχει ξεφύγει, με το τρέχον συμβόλαιο του Νεϊμάρ να λήγει το 2025 και την διοίκηση να αναζητεί «φόρμουλα» ώστε οι δύο πλευρές να λήξουν άμεσα τη συνεργασία τους.