Η πρώτη φωτογραφία του Νεϊμάρ με την νεογέννητη κόρη του
i

©printscreen

Η πρώτη φωτογραφία του Νεϊμάρ με την νεογέννητη κόρη του

Sportal newsroom 11:57 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 07.10.2023

Ο Νεϊμάρ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας με την σύντροφο του Μπρούνα Μπιανκάρντι να φέρνει στον κόσμο την Παρασκευή (6/10) ένα υγιέστατο κοριτσάκι και τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να μοιράζεται το χαρμόσυνο γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νεϊμάρ και η σύντροφος του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, αφού χθες (6/10) ήρθε στο κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το μοντέλο γέννησε το πρωί της Παρασκευής (6/10) με τον Βραζιλιάνο σταρ να μην είναι δίπλα της αφού βρισκόταν στην Σαουδική Αραβία.

Ωστόσο, με την πρώτη ευκαιρία ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ πήγε στο μαιευτήριο να δει την αγαπημένη του αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram προκειμένου να γνωστοποιήσει το ευχάριστο γεγονός αλλά και να καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειας. 

Ο Νεϊμάρ ανέβαζε για αρχή ένα στόρυ στο οποίο φαίνεται να κρατά στην αγκαλιά του την νεογέννητη κορούλα του ενώ πίσω φαίνεται η Μπρούνα η οποία πριν λίγο καιρό δήλωνε απογοητευμένη και όσα άκουγε και έβλεπε περί απιστίας του συντρόφου της.