Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα αλλά τον απέρριψαν για την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια

Νεϊμάρ

i

Νεϊμάρ/ © Photo by Antonio Borga/Getty Images/Ideal Images

Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα αλλά τον απέρριψαν για την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια

Κώστας Τόπας 10:16 - 10.07.2023

Ο Νεϊμάρ προσφέρθηκε στην Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί απέρριψαν το ενδεχόμενο επιστροφής του για δύο λόγους. Οικονομικά ήταν ανέφικτο και θεώρησαν ότι θα μπορούσε να γίνει πρόβλημα για τα αποδυτήρια.

Η κατάσταση του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι και η καλύτερη και ο Βραζιλιάνος αστέρας σκεφτόταν να αλλάξει σκηνικό όταν τελείωσε η περασμένη σεζόν. Τόσο πολύ που, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» που ο ίδιος προσφέρθηκε για άλλη μια φορά στην Μπαρτσελόνα από τους ατζέντηδες του, οι οποίοι διερεύνησαν την πιθανότητα να ξεκινήσουν ένα σχέδιο για να τον οδηγήσουν στην αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Όμως η Μπαρτσελόνα δεν συμφώνησε για δύο λόγους. Αρχικά, διότι η άφιξη του Νεϊμάρ είναι οικονομικά αδύνατη και δεύτερον γιατί οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν ότι στα αποδυτήρια θα μπορούσε να προκαλέσει μπελάδες.

Ο Πίνι Ζαχάβι, ένας ατζέντης που συνδέεται καλά με την Μπαρτσελόνα ήρθε σε επικοινωνία με τους Καταλανούς και συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής του. Η πρόταση μάλιστα μεταφέρθηκε στο προπονητικό επιτελείο της ισπανικής ομάδας, το οποίο ήταν αυτός που απέκλεισε οριστικά μια υπογραφή που ήταν ήδη πρακτικά ουτοπία για οικονομικούς λόγους. 

Οι προπονητές της Μπάρτσα, που δεν αμφισβητούν την ποιότητα του «Νεϊ» επειδή ο Τσάβι έπαιξε μαζί του ακόμη και στην τελευταία του φάση ως παίκτης της, έδωσαν προτεραιότητα στην ευημερία των αποδυτηρίων και υποστήριξαν ότι μια υποθετική είσοδος του νυν παίκτη της Παρί θα μπορούσε να είναι επιζήμια για μια ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι πολύ δεμένη και όπου επικρατεί καλή ατμόσφαιρα.

Έτσι, φαίνεται ότι ο Νεϊμάρ θα πρέπει πλέον να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα καλά νέα για τον Βραζιλιάνο αστέρα είναι ότι τουλάχιστον ο Λουίς Ενρίκε θα βρεθεί στον πάγκο των Παριζιάνων, ένας προπονητής που τον γνωρίζει καλά και που τον έκανε ήδη πρωταθλητή Ευρώπης με την Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, μετά την αποχώρηση του Μέσι, αν φύγει και ο Εμπαπέ, ο Νεϊμάρ μπορεί να παραμείνει αρχηγός στους Παριζιάνους και να είναι η ναυαρχίδα του έργου του Ισπανού τεχνικού.