Ο Νεϊμάρ «τρολάρει» τους επικριτές του για την κρουαζιέρα: «Σε αυτούς που δεν ήρθαν... συλλυπητήρια»

Κρουαζιέρα Νεϊμάρ

i

© PrtScr

Ο Νεϊμάρ «τρολάρει» τους επικριτές του για την κρουαζιέρα: «Σε αυτούς που δεν ήρθαν... συλλυπητήρια»

Κώστας Τόπας 09:36 - 03.01.2024

Ο Νεϊμάρ τα έβαλε με όσους του άσκησαν έντονη κριτική για την τριήμερη κρουαζιέρα που διοργάνωσε με τους 3.500 καλεσμένους.

Η κριτική δεν επηρεάζει και πολύ τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος αστέρας παρόλο που αναρρώνει από τον σοβαρό του τραυματισμό στο γόνατο όχι μόνο συμμετείχε στα πάρτι της κρουαζιέρας, αλλά ήταν κι... ο διοργανωτής. Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν μάλιστα στα social media, ο μεσοεπιθετικός της Αλ Χιλάλ εμφανίζεται να χορεύει μαζί με αιθέριες υπάρξεις, αλλά και να παίζει μουσική, διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Μετά την κριτική που δέχτηκε για το πάρτι, ο Βραζιλιάνος απάντησε στους επικριτές του στα κοινωνικά δίκτυα. 

«Ποιος θα έλεγε ότι θα είχα το όνομά μου σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Δεν το φανταζόμουν ποτέ αυτό και το να μπορώ να το απολαύσω, να νιώσω τη φροντίδα των ανθρώπων μου και να βλέπω την οικογένειά μου να διασκεδάζει ήταν πραγματικά διαφορετικό. Δυστυχώς δεν μπορώ να εξυπηρετήσω τους πάντες στο πλοίο, αλλά έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα... για όσους δεν ήταν τα συλλυπητήριά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νεϊμάρ απόλαυσε τις τελευταίες μέρες στην πολυτελή κρουαζιέρα του, δίπλα σε τραγουδιστές, διασημότητες και influencers. Εν τω μεταξύ, ο αστέρας της Αλ-Χιλάλ συνεχίζει να αναρρώνει από έναν τραυματισμό που υπέστη στον αγώνα Ουρουγουάης-Βραζιλίας των Προκριματικών της Νότιας Αμερικής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026. Χωρίς να μπει στο γήπεδο από τις 17 Οκτωβρίου, ο «Νεϊ» έχει βάλει στόχο να επιστρέψει τον Αύγουστο.