Νέιρα: «Να κυριαρχήσουμε κόντρα στο Βόλο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Χουάν Νέιρα

i

©intime

Νέιρα: «Να κυριαρχήσουμε κόντρα στο Βόλο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ελένη Ανδρικοπούλου 23:01 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 23.11.2023

Ο Χουάν Νέιρα μίλησε στο OFI TV για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΟΦΗ με το Βόλο (24/11, 18:15), ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κυριαρχήσει στο ματς.

Την Παρασκευή (24/11, 18:15) ο ΟΦΗ θα υποδεχθεί τον ουραγό Βόλο στο «Γεντί Κουλέ» με φόντο την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, ο Χουάν Νέιρα μίλησε στο OFI TV για το επερχόμενο παιχνίδι των Κρητικών με τους Θεσσαλούς, ενώ τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να κυριαρχήσει στο ματς. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής: 

«Η διακοπή ήταν μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Βόλο και να έχουμε μια καλή εικόνα μπροστά στους φιλάθλους μας», δήλωσε αρχικά. 

Και συνέχισε: «Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας αλλά εκτός και από αυτό να παίξουμε για τους εαυτούς μας». Γνωρίζουμε πως ο Βόλος είναι στην τελευταία θέση αλλά παραμένει δύσκολος αντίπαλος. Όποιος και αν παίξει, θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Εγώ χαίρομαι όταν παίρνω χρόνο συμμετοχής γιατί προσπαθώ πάντα να βοηθώ την ομάδα», κατέληξε ο παίκτης του ΟΦΗ.