Νέο πρόβλημα στη Βραζιλία: Νοκ-άουτ όλα τα αριστερά μπακ!
i

Ο Άλεξ Τέλες / © Twitter

Νέο πρόβλημα στη Βραζιλία: Νοκ-άουτ όλα τα αριστερά μπακ!

Sportal newsroom 17:26 - 03.12.2022 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 03.12.2022

Η αναμέτρηση της Βραζιλίας με τη Νότια Κορέα για τους «16» του Μουντιάλ πλησιάζει και οι «πονοκέφαλοι» του Τίτε ολοένα και αυξάνονται.

Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Μουντιάλ -κατά κοινή ομολογία- είναι η Βραζιλία, η οποία πέρασε στους «16» της διοργάνωσης ως πρώτη στον όμιλο της και τη Δευτέρα (5/12) θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα.

Στις τάξεις όμως της Σελεσάο υπάρχει έντονη ανησυχία εν όψει του κρίσιμου αγώνα με τους Κορεάτες, καθώς τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται. Μετά τον Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ μέχρι το τέλος του Μουντιάλ, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο Άλεξ Τέλες.

Κρίσιμες ώρες για τη ζωή του Πελέ, δεν ανταποκρίνεται στη χημειοθεραπεία
REST OF THE WORLD

15:10 - 03.12.2022

Κρίσιμες ώρες για τη ζωή του Πελέ, δεν ανταποκρίνεται στη χημειοθεραπεία

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Πελέ, μεταφέρθηκε σε θάλαμο «ανακουφιστικής φροντίδας» σε νοσοκομείο της Βραζιλίας μιας και «δεν ανταποκρίνεται πλέον στη χημειοθεραπεία» στον αγώνα του κατά του καρκίνου του εντέρου.

Έτσι, προκύπτει τεράστιο πρόβλημα όσον αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς στα... πιτς παραμένει και ο Άλεξ Σάντρο, με αποτέλεσμα ο Τίτε να ψάχνει να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε με εναλλακτικές λύσεις, όπως ο Μιλιτάο. Μένει να φανεί τι θα κάνει ο έμπειρος τεχνικός.