«El Clasico» για λογαριασμό του Νίκο Γουίλιαμς

Νίκο Γουίλιαμς

i

Printscreen

«El Clasico» για λογαριασμό του Νίκο Γουίλιαμς

Δημήτρης Χούπης 10:44 - 15.11.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της AS, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν μπει στο «κόλπο της απόκτησης του Νίκο Γουίλιαμς από την Αθλετικ Μπιλμπάο.

Ο Νίκο Γουίλιαμς αποτελεί το νέο αστέρι της Αθλέτικ Μπιλμπάο και του ισπανικού ποδοσφαίρου. Οι καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα των Βάσκων έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον τόσο της Μπαρτσελόνα όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης. Το συμβόλαιό του μάλιστα με την βάσκικη ομάδα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που μεγαλώνει το ενδιαφέρον των δύο κορυφαίων συλλόγων της Ισπανίας. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της AS, η ομάδα της Μαδρίτης σε περίπτωση που κάνει πρόταση στην Μπιλμπάο για την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, τότε θα δείξει την οικονομική ανωτερότητά της σε σχέση με την Μπαρτσελόνα. Λέγεται μάλιστα πως δεν μοιάζει απίθανο να τον αποκτήσει από τον χειμώνα, με την πρόταση που έχει σκοπό να κάνει να είναι κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ, όσο είναι η ρήτρα του

Από την πλευρά τους οι Βάσκοι δεν έχουν σκοπό να τον αφήσουν εύκολα. Συγκεκριμένα σκέφτονται να του επεκτείνουν το συμβόλαιο, μεγαλώνοντας παράλληλα και τις αποδοχές του. Κάπως έτσι οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Γουίλιαμς στην Μπιλμπάο

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος επιθετικός μετράει δέκα συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας βρει δίχτυα μία μόλις φορά, ενώ έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Αποτελεί «προϊόν» των τμημάτων υποδομής της Μπιλμπάο, κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2021-22.