Η απάντηση του Βέρτη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που δεν έγινε στην Αλβανία (vid)
i

© prtscr

Η απάντηση του Βέρτη για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας που δεν έγινε στην Αλβανία (vid)

Sportal newsroom 21:53 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 29.05.2023
Στις φήμες που ήθελαν να μην πραγματοποιείται ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αλβανία λόγω της συναυλίας του, αναφέρθηκε ο Νίκος Βέρτης.

Ο Νίκος Βέρτης έδωσε συναυλία στην Αλβανία και ξεσήκωσε το κατάμεστο «Air Albania Stadium», με τον πρωθυπουργό της χώρας Έντι Ράμα, να κάνει ανάρτηση σχετικά με τον χαμό που προκάλεσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Η συναυλία που έκανα στα Τίρανα είχε μεγάλη προσέλευση. Ήταν πολύ η θέρμη η υποδοχή από την πρώτη ημέρα που φθάσαμε εκεί. Είναι πολύ κολακευτικό γιατί όταν βλέπεις ότι ο πρωθυπουργός της χώρας αναρτά την συναυλία σου και ο δήμαρχος Τιράνων προέτρεπε τον κόσμο να έρθει, το ευχαριστλω είναι λίγο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε σε ερώτηση για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet που φημολογείται πως δεν πραγματοποιήθηκε στην Αλβανία εξαιτίας της συναυλίας του: «Η παραγωγή είχε κλείσει πρώτη ημερομηνία και δεν είναι εύκολο να ακυρωθεί μια συναυλία όταν έχουν προπωληθεί τόσα εισιτήρια κι όταν έχει ξεκινήσει να στήνεται η σκηνή. Θέλει πέντε μέρες να στηθεί, οπότε δεν είναι εύκολο να αλλάξει ο προγραμματισμός».

«Κάθε καλλιτέχνης έχει τον κόσμο του, έχει τους ακόλουθούς του να τον αγαπάνε. Μπορεί κάποιος να έχει 100 ακόλουθους που να θεωρούν ότι είναι στην κορυφή. Στην τέχνη και στην μουσική δεν μετράνε οι αριθμοί. Αν είχα λιγότερες πωλήσεις δεν θα αισθανόμουν κατώτερα. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι στην κορυφή. Αισθάνομαι πολύ τυχερός», πρόσθεσε και μετέπειτα συμπλήρωσε: 

«Μέχρι στιγμής δεν σκέφτομαι την τηλεόραση, δεν έχω την ανάγκη. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή λέω όχι, δεν έχω την ανάγκη. Θέλω και προσπαθώ στη ζωή μου να κάνω πράγματα που αγαπώ. Εύχομαι να μην έχω την ανάγκη να κάνω πράγματα που δεν αγαπώ».