Νιλ Λένον: «Έφτασα κοντά στον Ολυμπιακό αλλά διάλεξαν τον Μαρτίνεθ - Θα ήταν υπέροχο αν είχα πάει»
i

© Printscreen Youtube

Νιλ Λένον: «Έφτασα κοντά στον Ολυμπιακό αλλά διάλεξαν τον Μαρτίνεθ - Θα ήταν υπέροχο αν είχα πάει»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:27 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:27 - 11.08.2023

Σε μία αποκάλυψη που συνδέεται με τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Νιλ Λένον, ο οποίος υποστήριξε πως έφτασε μία ανάσα από τους Πειραιώτες.

Σελίδα άλλαξε ο Ολυμπιακός στις αρχές του καλοκαιριού, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αναλαμβάνει την ομάδα υπό τις «ευλογίες» του Αντόνιο Κορδόν. Σε εκείνο το διάστημα - δηλαδή της αναζήτησης προπονητή - οι Πειραιώτες είχαν αναζητήσει αρκετές λύσεις για τον πάγκο τους και μία από αυτή φαίνεται να ήταν εκείνη του Νιλ Λένον. 

«Τελικά επέλεξαν τον Μαρτίνεθ»

Ή τουλάχιστον έτσι υποστήριξε ο ίδιος Βορειοιρλανδός τεχνικός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Daily Record». Ειδικότερα, ο 52χρονος τόνισε πως δέχτηκε πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα εκείνος ήταν πολύ θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας.

«Ήμουν πολύ κοντά στο να αναλάβω τον Ολυμπιακό, αλλά έφεραν έναν Ισπανό διευθυντή και αποφάσισαν να προχωρήσουν με Ισπανό προπονητή. Θα ήταν υπέροχο (σ.σ. να αναλάβω). Το μόνο σίγουρο είναι πως ήμουν ανάμεσα στις δύο, τρεις κορυφαίες τους επιλογές. Οπότε αισθάνομαι καλά που ένας σύλλογος αυτού του μεγέθους ενδιαφερόταν για μένα. Δεν συνέβη, αλλά σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το μέλλον», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 52χρονος κόουτς. 

«Πρόταση για Aκουόκου έκανε ο Ολυμπιακός»: Το σενάριο για αντι-Χουάνγκ στην Ισπανία
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:21 - 11.08.2023

«Πρόταση για Aκουόκου έκανε ο Ολυμπιακός»: Το σενάριο για αντι-Χουάνγκ στην Ισπανία

Τον αντικαταστάτη του Ινμπομ Χουάνγκ φαίνεται πως έχει βρει ο Ολυμπιακός, αφού, όπως υποστηρίζουν ισπανικά ΜΜΕ, οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση για τον Πολ Ακουόκου της Μπέτις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νιλ Λένον βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και αποτέλεσε παρελθόν από την Ομόνοια. Με τον σύλλογο της Κύπρου πρόλαβε να πανηγυρίσει ένα κύπελλο, κατά την επτάμηνη θητεία του στη Μεγαλόνησο. Νωρίτερα είχε προπονήσει τις Σέλτικ, Χιμπέριαν και Μπόλτον Ουάντερερς.