Νιούκαστλ: Πιθανή επιστροφή του Κάριους σε τελικό διοργάνωσης μετά το εφιαλτικό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
i

Κάριους / ss youtube

Νιούκαστλ: Πιθανή επιστροφή του Κάριους σε τελικό διοργάνωσης μετά το εφιαλτικό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 13:59 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 19.02.2023

Η αποβολή του Νικ Πόουπ έχει βάλει σε δίλημμα τον τεχνικό της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, για να τον τερματοφύλακα που θα χρησιμοποιήσει στον τελικό του Καραμπάο Καπ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νιούκαστλ εκτός από τον αγώνα με την Λίβερπουλ, έχασε και τον βασικό της τερματοφύλακα, Νικ Πόουπ. Οι «ανθρακωρύχοι» γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με 0-2 στην έδρα τους, σε έναν αγώνα που ο Νικ Πόουπ αποβλήθηκε. Ο Άγγλος τερματοφύλακας στην προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα, βγήκε εκτός περιοχής και έπιασε καταλάθος την μπάλα με τα χέρια, με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα, Άντονι Τέιλορ, να του δείξει απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην τερματοφύλακας της Μπέρνλι θα εκτίσει την ποινή του στον τελικό του Καραμπάο Καπ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη Κυριακή (26/2). Κάπως έτσι ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, έχει μπει σε δίλημμα για τον τερματοφύλακα που θα χρησιμοποιήσει. Η δεύτερη επιλογή ήταν αυτή του Μάρτιν Ντουμπράφκα, ο οποίος όμως δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί, καθώς έχει παίξει με την Γιουνάιτεντ φέτος. 

Κάπως έτσι ο Άγγλος τεχνικός θα έχει να επιλέξει μεταξύ του Μαρκ Γκιλεσπί και του... Λιορίς Κάριους. Ο Γερμανός πρώην τερματοφύλακας της Λίβερπουλ μετά τον τελικό του Champions League απέναντι στην Ρεάλ το 2018 έχει πάρει την κάτω βόλτα. Παρόλα αυτά θα έχει μια ευκαιρία να αγωνιστεί μετά από δύο χρόνια, ενώ αυτός μπορεί να είναι και ο πρώτος τελικός μετά από αυτόν του 2018, ο οποίος δεν είχε πάει και πολύ καλά.