Νότιγχαμ Φόρεστ: Άφησε ελεύθερο τον Λίνγκαρντ, μετά από μόλις μία σεζόν (vid)

Τζέσε Λίνγκαρντ

i

©printscreen

Νότιγχαμ Φόρεστ: Άφησε ελεύθερο τον Λίνγκαρντ, μετά από μόλις μία σεζόν (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:33 - 02.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 02.06.2023

Η Νότιγχαμ Φόρεστ άφησε ελεύθερο τον Τζέσε Λίνγκαρντ μετά από ένα χρόνο παροσίας στο City Ground.

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ έμεινε ελεύθερος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά από μόλις μία σεζόν στο City Ground. 

Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εντάχθηκε στον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι με ένα μονοετές συμβόλαιο αξίας 200.000 ευρώ την εβδομάδα σε μια καλοκαιρινή αναθεώρηση της ομάδας τους από τη Φόρεστ πριν από την επιστροφή τους στην Premier League. Όμως ο 30χρονος αγωνίστηκε μόλις 20 φορές για τον σύλλογο και δεν κατάφερε να πετύχει κανένα γκολ.

Η Νότιγχαμ επιβεβαίωσε την Παρασκευή (2/6) ότι ο Λίνγκαρντ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα και ότι δεν θα του προσφερόταν επέκταση συμβολαίου.

Ο Λίνγκαρντ δυσκολεύτηκε να μπει στην ομάδα του Στιβ Κούπερ και τελικά κατάφερε να κάνει μία ασίστ κατά τη διάρκεια της χρονιάς του με τον αγγλικό σύλλογο, ενώ το μοναδικό του γκολ ήταν στο Carabao Cup που οδήγησε τους «Reds» στα ημιτελικά του θεσμού.

Πριν αποκτηθεί ως δανεικός ο Λίνγκαρντ από τη Φόρεστ είχε δοθεί ξανά το 2021 στη Γουέστ Χαμ. Ο 30χρονος είχε μία επιτυχημένη περίοδο δανεισμού στα «σφυριά», ενώ μετά ακολούθησε μια κακή χρονιά στο «Ολντ Τράφορντ», με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του λύσει το συμβόλαιο.

Ο Λίνγκαρντ πέτυχε εννέα γκολ σε 16 αγώνες με την φανέλα της Γουέστ Χαμ. Βλέποντας την καλή απόδόση του Άγγλου ποδοσφαιριστή η Λονδρέζικη ομάδα ήθελε να τον αποκτήσει κανονικά, αλλά τη τελευταία στιγμή η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε στο κόλπο για να τον υπογράψει ως ελεύθερο χωρίς όμως να αποδίδει αυτά που περίμεναν οι άνθρωποι της Νότιγχαμ