Το βίντεο με τον Ποντένσε να φτύνει στη μούρη αντίπαλό του (vid)
i

©print screen

Το βίντεο με τον Ποντένσε να φτύνει στη μούρη αντίπαλό του (vid)

Sportal newsroom 09:46 - 02.04.2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε προέβη σε μια απαράδεκτη κίνηση, φτύνοντας τον αντίπαλό του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γουλβς με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχτηκε στο City Ground τη Γουλβς για την 29η αγωνιστική της Premier League. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, όπου ο αγώνας έληξε 1-1.

Το γκολ για την ομάδα του Στιβ Κούπερ το έβαλε ο Μπρέναν Τζόνσον, αλλά ο εξτρέμ των «λύκων» και άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε ισοφάρισε για τη Γουλβς στο 83ο λεπτό. 

Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής πήγε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής της ομάδας του Γιουλέν Λοπετέγκι. Λίγο πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών, ο πρώην παίκτης των «ερυθρολεύκων» είχε μια αψιμαχία με τον σκόρερ των «κόκκινων». 

Κάποια στιγμή ο Πορτογάλος ξέφυγε και έφτυσε στο πρόσωπο τον Μπρέναν Τζόνσον, προκαλώντας τις αντιδράσεις των αντιπάλων του. Το VAR εξέταση τη φάση για το ενδεχόμενο κόκκινης κάρτας, αλλά δεν κάλεσε τον διαιτητή του αγώνα Κάβανα να δει τη φάση.