«Πιο ακριβά τα εισιτήρια διαρκείας της Φόρεστ με απόφαση του Μαρινάκη»

Βαγγέλης Μαρινάκης

i

©intime

«Πιο ακριβά τα εισιτήρια διαρκείας της Φόρεστ με απόφαση του Μαρινάκη»

Sportal newsroom 18:50 - 23.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 23.03.2023

Με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη τα εισιτήρια διαρκείας της Νότιγχαμ Φόρεστ θα γίνουν πιο ακριβά, όπως αναφέρει η Athletic.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εδώ και ένα χρόνο έχει επιστρέψει στα σαλόνια της Premier League και θέλει να μείνει εκεί. Παρόλα αυτά η παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία μόνο εύκολη δεν μοιάζει, καθώς οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην 16η θέση με 26 βαθμούς, δύο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Παρόλα αυτά μείνουν ή όχι στην Premier League, οι φίλοι της ομάδας θα αναγκαστούν να βάλουν το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Athletic, στη Φόρεστ προχώρησαν σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ μέσα στο άρθρο λέγεται ότι αυτή η απόφαση πάρθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι ποδοσφαιριστές που γίνονται... παιδιά στις Εθνικές τους ομάδες - Απολαυστικά στιγμιότυπα με Μέσι, Εντεγκααρντ και Χάαλαντ
EURO

11:51 - 23.03.2023

Οι ποδοσφαιριστές που γίνονται... παιδιά στις Εθνικές τους ομάδες - Απολαυστικά στιγμιότυπα με Μέσι, Εντεγκααρντ και Χάαλαντ

Οι συγκεντρώσεις των ομάδων για τις πρώτες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2024 χάρισαν ευχάριστες στιγμές στους ποδοσφαιριστές και διάφορα αστεία φωτογραφικά ενσταντανέ στον υπόλοιπο κόσμο

Πιο αναλυτικά το ακριβότερο εισιτήριο από 550 λίρες ανέβηκε στις 660 λίρες, ενώ το πιο φθηνό από τις 385 λίρες στις 465. Για τις ηλικίες από 4-11 τα εισιτήρια έχουν διπλασιαστεί, αφού από 45 λίρες που ήταν έφτασαν τις 90. Οι ειδικές κατηγορίες μάλιστα που είναι για ανθρώπους 75+ έχουν καταργηθεί. Ακόμη το όριο ηλικίας για έκπτωση κατέβηκε από τα 23 έτη στα 19. Έτσι τα άτομα ηλικίας 20-23 που την περσινή χρονιά πλήρωσαν 150 λίρες, του χρόνου να αναγκαστούν να δώσουν τριπλάσια τιμή.

Όπως είναι λογικό αυτή η απόφαση έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων  από τους οπαδούς της Νότιγχαμ. Όπως εξήγησε όμως ο πρόεδρος της ομάδας Νίκολας Ράνταλ «είναι αναπόφευκτο λόγω της αύξησης της ζήτησης».