Μήνυμα συσπείρωσης από τον Ντάγκλας Λουίζ εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Ο Ντάγκλας Λουίζ

Μήνυμα συσπείρωσης από τον Ντάγκλας Λουίζ εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:40 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 19.05.2024

Ο Ντάγκλας Λουίζ έδωσε σύνθημα ανασύνταξης εν όψει της ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το βράδυ της Πεμπτης (2/5) ο Ολυμπιακός έζησε μία ονειρική βραδιά, μέσα στην πόλη του Μπέρμιγχαμ. Εκεί επικράτησε της Άστον Βίλα με 4-2, σε ένα ματς το οποίο είχε βασικό πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος έκανε χατ-τρικ.

Συμπρωταγωνιστής του και αρνητικός παράγοντας για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντάγκλας Λουίζ, που έκανε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του. Ο ίδιος πρόσφερε στους Πειραιώτες τη δυνατότητα να κάνουν το 3-2, όταν στην κεφαλιά του Παναγιώτη Ρέτσου βρήκε την μπάλα με το χέρι. Σαν να μην έφτανε αυτό, εκείνος ανέλαβε και την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε αργότερα ο δικός του σύλλογος, ωστόσο έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής, ο οποίος είναι και ο πιο ακριβός σε αξία παίκτης της Άστον Βίλα έδωσε σύνθημα ανασύνταξης εν όψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι μας ψηλά μετά από την ήττα από τη Μπράιτον, γιατί είμαστε απογοητευμένοι. Αλλά παίξαμε καλά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί και να χάσουμε. Το πιο σημαντικό μετά από μια ήττα είναι να κοιτάξουμε μαζί μπροστά και να προχωρήσουμε μαζί. Είναι σημαντικό να σηκώσουμε το κεφάλι μας και να εστιάσουμε στα επόμενα παιχνίδια», αναφέρει σε δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της αγγλικής ομάδας.