Νταμπράουσκας: «Μια σεζόν στην ζωή του προπονητή μπορεί να είναι μια αιωνιότητα»

Βάλντας Νταμπράουσκας

i

©Intime

Νταμπράουσκας: «Μια σεζόν στην ζωή του προπονητή μπορεί να είναι μια αιωνιότητα»

Κώστας Τόπας 15:13 - 25.10.2023

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου παρουσίας του στον ΟΦΗ.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τη στιγμή που ο Βάλντας Νταμπράουσκας ανέλαβε το τιμόνι του ΟΦΗ. Ήταν 25 Οκτωβρίου του 2022 όταν ο Λιθουανός τεχνικός ήρθε στο Ηράκλειο και υπέγραψε στους Κρητικούς, διαδεχόμενος τον Νίκο Νιόπλια. Ο Νταμπράουσκας έχει 33 παιχνίδια πλέον στον πάγκο του ΟΦΗ και μετράει 13 νίκες, 12 ισοπαλίες και 8 ήττες. Η ΠΑΕ αναφερόμενη στο γεγονός ανέφερε: «Ένας χρόνος στον ΟΦΗ. Ένας χρόνος μαζί!

Ο 46χρονος Λιθουανός από την πλευρά του έγραψε στα social media: «Για τον σύλλογο, που θα γιορτάσει σύντομα τα 100 χρόνια, ένας χρόνος ή μια σεζόν είναι πολύ λίγο… Ένας χρόνος στην ανθρώπινη ζωή ή μια σεζόν στην ζωή του προπονητή μπορεί να είναι μια αιωνιότητα… Σήμερα είναι ακριβώς ένας χρόνος από τότε που κατέβηκα στην Κρήτη και αποδέχτηκα το πρόκληση. Μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα, με πρόοδο και απογοήτευση, με καλές και κακές μέρες… Μια χρονιά με νέες εμπειρίες, νέους φίλους, νέες αναμνήσεις και νέα συναισθήματα… Μια χρονιά που δύσκολα ξεχνάω… Ας φέρουμε την επόμενη, και τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει».