Νταμπράουσκας: «Οι ποδοσφαιριστές μου είναι ήρωες που κράτησαν το μηδέν»

Βάλντας Νταμπράουσκας

i

Βάλντας Νταμπράουσκας/©Intime

Νταμπράουσκας: «Οι ποδοσφαιριστές μου είναι ήρωες που κράτησαν το μηδέν»

Ελένη Ανδρικοπούλου 22:23 - 02.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 02.10.2023

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV μετά τη νίκη του ΟΦΗ με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ» στάθηκε στην εξαιρετική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Ο ΟΦΗ πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» κόντρα στην ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Stoixman Super League, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο στην έδρα του. Ο τεχνικός των Κρητικών, Βάλντας Νταμπράουσκας σε δηλώσεις του στην Cosmote Tv χαρακτήρισε τους ποδοσφαιριστές του ήρωες, ενώ παράλληλα μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από εμάς. Το πλάνο και ο τρόπος που το εκτελέσαμε αλλά και το γρήγορο γκολ έκανε τη διαφορά. Πιστεύω πως το γκολ νωρίς σε συγκριτικά με το παιχνίδι του ΠΑΟΚ παίξαμε καλύτερα.

Στο -8 από τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την 7η αγωνιστική
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:56 - 02.10.2023

Στο -8 από τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την 7η αγωνιστική

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 από τον ΟΦΗ και πλέον - με ματς λιγότερο - βρίσκεται οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή της Stoiximan Super League, την οποία καταλαμβάνει ο Ολυμπιακός με 19 βαθμούς.

Δε δώσαμε την ΑΕΚ να έρθει εύκολα στην περιοχή μας. Οι παίκτες μου είναι ήρωες γιατί το να κρατήσεις το μηδέν κόντρα στην ΑΕΚ δεν είναι κάτι που θα κάνουν πολλές ομάδες, ευχαριστώ και τον κόσμο που ήταν ο δωδέκατος ποδοσφαιριστής».