Νταμπράουσκας: «Πρέπει να φέρουμε παπά για εξορκισμό για να σκοράρουμε στην έδρα μας»

Βάλντας Νταμπράουσκας

i

© Intime

Νταμπράουσκας: «Πρέπει να φέρουμε παπά για εξορκισμό για να σκοράρουμε στην έδρα μας»

Sportal newsroom 19:52 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 09.03.2023

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας αναφέρθηκε με χιούμορ στη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ όσον αφορά το σκοράρισμα στο «Γεντί Κουλέ».

Στην καθιερωμένη συνάντησή του με τους εκπροσώπους του Τύπου στο Ηράκλειο, ο Βάλντας Νταμπράουσκας τόνισε ότι το ταμείο θα γίνει συνολικά στο τέλος της χρονιάς, ενώ αντιμετώπισε με χιούμορ την αφλογιστία του ΟΦΗ στα εντός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να πάμε για τη νίκη και είναι επικίνδυνο να διαχωρίζουμε την κανονική διάρκεια από τα επόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίποτα και αυτό πρέπει να επικοινωνήσουμε προς όλους γιατί έχουμε ακόμα οκτώ αγώνες αλλά πρέπει να συζητάμε για ολόκληρη την χρονιά. Όλοι δουλεύουμε και έχουμε συμβόλαια μέχρι το τέλος της χρονιάς: δεν έκλεισε η σεζόν και όλοι πρέπει να δείξουμε σεβασμό προς όλους μας, την ομάδα και τον κόσμο».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Κάναμε πολλά βήματα μπροστά από το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε με την ΑΕΚ στην Αθήνα και μέχρι και αυτό της Κυριακής. Η διαφορά είναι στις μικρές λεπτομέρειες που τους δώσαμε δύο γκολ, είχαμε κακή συγκέντρωση και οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι και ανέλαβαν τις ευθύνες τους. Στο πρώτο γκολ συνέβη αυτό. Συνέχεια μιλάμε με τους παίκτες για τα λάθη που κάναμε, πως πρέπει να βελτιωνόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις. Πείτε μου πως θα λυθεί το πρόβλημα του δεύτερου γκολ μέσα από την προπόνηση;

Συνέβη εκείνη την μέρα και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και πρέπει να μαθαίνουμε συνέχεια μέσα από τα παιχνίδια μας και να βελτιωνόμαστε. Σίγουρα υπάρχουν και θετικά από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως ότι ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που της έκανε τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα, ότι έχει μέσο όρο κατοχής της μπάλας 65% και με εμάς τελείωσε στο 54%».

Για το πρόβλημα με το σκοράρισμα στο Γεντί Κουλέ: «Συμφωνώ πως είναι μεγάλο πρόβλημα το ένα γκολ σε έξι παιχνίδια στο Ηράκλειο. Έχουμε όμως τέσσερα παιχνίδια ακόμη στο Ηράκλειο και είναι μια ευκαιρία να βελτιωθούμε και να διώξουμε από πάνω μας αυτά τα αποτελέσματα. Σε δύο παιχνίδια εκτός έδρας έχουμε πετύχει οκτώ γκολ και σε έξι εντός έχουμε πετύχει ένα, είναι πρόβλημα και όλοι το γνωρίζουμε.

Όμως με την ΑΕΚ ήμασταν πολύ βελτιωμένοι όμως στο τέλος της ημέρας μένει το αποτέλεσμα και ότι χάσαμε. Όλοι εκεί μένουν και ο κόσμος, όμως η δική μας δουλειά είναι να βρούμε γιατί ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να φέρουμε έναν παπά ή να κάνουμε… εξορκισμό (το είπε με χιούμορ). Δεν ξέρω τι πρέπει να συμβεί για να το λύσουμε».