Η καθημερινότητα του Ντάνι Άλβες στη φυλακή και ο πρώτος του ποδοσφαιρικός αγώνας
i

Ντάνι Άλβες/©Photo by Mauricio Salas/Jam Media/Getty Images/Ideal Images

Η καθημερινότητα του Ντάνι Άλβες στη φυλακή και ο πρώτος του ποδοσφαιρικός αγώνας

Κώστας Τόπας 08:29 - 30.01.2023

Ο Ντάνι Άλβες έπαιξε τον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα στη φυλακή, αφού συνελήφθη πριν από περισσότερο από μια εβδομάδα μετά από κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο Ντάνι Άλβες συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, για σεξουαλική κακοποίηση μιας γυναίκας νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης στις 30 Δεκεμβρίου. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στη φυλακή Brians 2 της Βαρκελώνη, ο άλλοτε μπακ της Μπαρτσελόνα ελπίζει ότι θα ασκήσει έφεση και σύντομα θα αποφυλακιστεί.

Ενώ περιμένει να αποφυλακιστεί, η μέχρι τώρα περίοδος του στη φυλακή δεν φαίνεται και τόσο δυσάρεστη για τον Ντάνι Άλβες. Σύμφωνα με την «Marca» ο πρώην αμυντικός της Πούμας, υπογράφει αυτόγραφα σε φανέλες, ενώ κανείς από όσους βρίσκονται στη φυλακή δεν τον αποκαλεί βιαστή. Πρόσφατα μάλιστα έπαιξε και τον πρώτο του ποδοσφαιρικό αγώνα με τους άλλους κρατούμενους.

Συνέβη την περασμένη Πέμπτη και η παρουσία του Βραζιλιάνου σταρ δημιούργησε τεράστια προσδοκία στην αυλή της φυλακής στους συγκρατούμενούς του, που ήθελαν να τον δουν να παίζει. Σύμφωνα με τη «La Vanguardia», ο Άλβες μοιράζεται ένα κελί με κάποιον που ήδη γνωρίζει. Είναι ένας Βραζιλιάνος γνωστός ως Κουτίνιο, ο οποίος ήταν ο σωματοφύλακας του Ροναλντίνιο σε μερικά από τα νυχτερινά κέντρα της Βαρκελώνης.

Εν τω μεταξύ, όπως τονίζουν στην Ισπανία, ο Άλβες αγόρασε είδη πρώτης ανάγκης με την κάρτα φυλακής των 100 ευρώ. Οι αγορές του περιλαμβάνουν είδη όπως τέσσερα κουτάκια τόνου, τέσσερα γιαούρτια, ένα μπουκάλι σαμπουάν, ένα αποσμητικό και μερικά ενεργειακά ποτά.