Ο Ντε Λαουρέντις προκαλεί τους Σαυουδάραβες: «Με 200 εκατ. ευρώ αγοράζουν μόνο το ένα πόδι του Όσιμεν»

Βίκτορ Οσίμεν

i

©Photo by Gabriele Maltinti/Getty Image

Ο Ντε Λαουρέντις προκαλεί τους Σαυουδάραβες: «Με 200 εκατ. ευρώ αγοράζουν μόνο το ένα πόδι του Όσιμεν»

Κώστας Τόπας 12:53 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:34 - 05.09.2023

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, προέτρεψε την Αλ Χιλάλ να επιστρέψει με προσφορά 500 εκατομμυρίων ευρώ αν κι εφόσον θέλει να αποκτήσει τον Βίκτορ Όσιμεν.

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις βρίσκεται συχνά στο προσκήνιο χάρη στις δηλώσεις του. Ο ηγέτης της πρωταθλήτριας, Νάπολι όπως τόνισε σε νέα συνέντευξή του έχει «βαρεθεί» να απορρίπτει προσφορές από την Αλ Χιλάλ, η οποία προσπαθήσει να υπογράψει τον Βίκτορ Οσίμεν.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» απάντησε με ιδιαίτερο χιούμορ στην προσφορά που κατέθεσαν οι Σαουδάραβες, ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Νιγηριανό επιθετικό και πρώτο σκόρερ της περυσινής σεζόν στη Serie A. 

«Με αυτά τα χρήματα μπορείς να αγοράσεις μόνο το ένα πόδι του Όσιμεν», είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Λαουρέντις και συνέχισε λέγοντας: «Για την επόμενη χρονιά θα πρέπει να προσφέρουν 500 εκατομμύρια και μάλλον θα εξετάσουμε την προσφορά τους, αλλά επαναλαμβάνω: Ισως».

Βέβαια, η κατάσταση, μπορεί να στραφεί εναντίον του προέδρου της Νάπολι. Κι αυτό διότι ο Όσιμεν στον οποίο η Αλ Χιλάλ πρόσφερε 40 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Ιταλίας μέχρι το 2025 και, προς το παρόν, δεν έχει ανανεώσει. Ο Νιγηριανός στράικερ βρίσκεται στη Νάπολι από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν και αποκτήθηκε με 75 εκατομμύρια ευρώ από τη Λιλ. Την περασμένη σεζόν είχε σημειώσει 31 γκολ και πέντε ασίστ σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.