Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πήδηξε τον φράχτη για να ξεφύγει από τους θαυμαστές του (vid,pics)
i

Μπέκαμ/©Twitter

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πήδηξε τον φράχτη για να ξεφύγει από τους θαυμαστές του (vid,pics)

Ανδρέας Σερεβέτας • 08:37 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:02 - 21.04.2023

Ο Άγγλος σταρ αντιμετώπισε δυσκολίες όταν πήγε στο ντεμπούτο του γιου του Ρομέο με τη Μπρέντφορντ Β.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περίμενε με ανυπομονησία το πρώτο παιχνίδι του Ρομέο με τη φανέλα της Μπρέντφορντ Β. Βρήκε χρόνο να πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον γιο του και προσπάθησε να μην γίνει αντιληπτός. Πράγμα που ήταν φυσικά αδύνατο. Οι μικροί θαυμαστές του τον εντόπισαν πολύ γρήγορα. 

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άντεξε τη βροχή, φορώντας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ένα πανάκριβο μπουφάν και είδε τον Ρομέο να μπαίνει ωε αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.  

Οι οπαδοί έχασαν γρήγορα το ενδιαφέρον τους για το παιχνίδι. Τον πλησίασαν για να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα. Ο Μπέκαμ άντεξε για λίγα λεπτά αλλά με την πρώτη ευκαιρία έκανε ντρίμπλα και απομακρύνθηκε από το σημείο. 

Ωστόσο υπήρχαν κάποια εμπόδια στον δρόμο διαφυγής του. Όμως ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Αγγλίας δεν είχε πρόβλημα να τα ξεπεράσει. Πήδηξε τον φράχτη και πέρασε μέσα από τους θάμνους. Με κίνδυνο να τραυματιστεί ή να χαλάσει το μπουφάν, που αποδείχθηκε ανθεκτικό. Τίποτα δεν συνέβη από τα δύο. Στο επόμενο ματς που θα αγωνιστεί ο Ρομέο πρέπει να καταστρώσει καλύτερο σχέδιο.