Αποκαλύφθηκε το ποσό που δαπάνησε ο Μπέκαμ για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της Ίντερ Μαϊάμι

Ντέιβιντ Μπέκαμ

i

Ντέιβιντ Μπέκαμ/ ©Intime

Αποκαλύφθηκε το ποσό που δαπάνησε ο Μπέκαμ για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της Ίντερ Μαϊάμι

Κώστας Τσιακλής 14:16 - 26.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 26.03.2023

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι συνιδιοκτήτης στην Ίντερ Μαϊάμι και η Mirror αποκάλυψε το ποσό που δαπάνησε ο Άγγλος για την κατασκευή του υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου της ομάδας.

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, είναι συνιδιοκτήτης στην Ίντερ Μαϊάμι από το 2021, με τον Άγγλο σταρ να έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα για την κατασκευή των υπερσύγχρονων προπονητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Mirror, ο Μπέκαμ έχει ξοδέψει 60 εκατομμύρια δολάρια για λογαριασμό του «The Florida Blue Training Center», το οποίο βρίσκεται δίπλα στο «DRV PNK Stadium» που αποτελεί την έδρα της πρώτης ομάδας και έχει χωρητικότητα 19.100 θεατών.

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει «μυθικό» συμβόλαιο στον Χάαλαντ για να τον κρατήσει μακριά από τη Ρεάλ
PREMIER LEAGUE

11:55 - 26.03.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει «μυθικό» συμβόλαιο στον Χάαλαντ για να τον κρατήσει μακριά από τη Ρεάλ

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κρατήσει τον Χάαλαντ μακριά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα του προσφέρει συμβόλαιο το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Premier League.

Πλέον το προπονητικό κέντρο της Ίντερ Μαϊάμι έχει έκταση 50,000 τετραγωνικά πόδια και διαθέτει πλέον έξι γήπεδα με φυσικό γρασίδι, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, αποδυτήρια, αίθουσα προπόνησης, πισίνα, υδρομασάζ, λουτρά πάγου και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Το «The Florida Blue Training Center» είναι το σπίτι τόσο της πρώτης ομάδας, όσο και των ομάδων νέων και ανάπτυξης του συλλόγου, με τον γιο του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ρομέο, να έχει συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη ομάδα ωστόσο είναι αυτή τη στιγμή είναι δανεικό στη Μπρέντφροντ Β’.

Η Ίντερ Μαϊάμι ιδρύθηκε το 2018 και αγωνίζεται στο Major League Soccer (MLS) από το 2020 και τη φετινή σεζόν βρίσκεται στην 16η θέση με μόλις έξι βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις. Η καλύτερη της χρονιά ήταν η περσινή, όταν και κατέλαβε την 12η θέση της βαθμολογίας.

Ο Μπέκαμ έχει και παρελθόν στην Αμερική αφού το 2007 υπέγραψε με τη Λος Άντζελες Γκάλαξι μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδριτης. Με τους «Λος Μερένγκες» είχε συνολικά 124 συμμετοχές με απολογισμό 20 γκολ και 42 ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Mirror ο Μπέκαμ μεταγράφηκε στη Λος Άντζελες Γκάλαξι με σημαντική μείωση απολαβών ωστόσο διατηρούσε μια ρήτρα στο συμβόλαιο του, η οποία του επέτρεψε να αγοράσει ένα σύλλογο επέκτασης με μόλις 25 εκατομμύρια δολάρια.