Ντέλε Άλι: «Ο Μουρίνιο μου ζήτησε συγγνώμη»
i

© printscreen

Ντέλε Άλι: «Ο Μουρίνιο μου ζήτησε συγγνώμη»

Sportal newsroom 21:53 - 13.07.2023

Ο Ντέλε Άλι μίλησε για το ντοκιμαντέρ της Amazon, στο οποίο ο Μουρίνιο τον αποκαλούσε τεμπέλη αναφέροντας ότι δεν υπήρξε το κομμάτι που ο Πορτογάλος προπονητής του ζητούσε «συγγνώμη».

Μία εξομολόγηση καρδιάς έκανε ο Ντέλε Άλι στον Γκάρι Νέβιλ. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μίλησε για όλους και για όλα στο παλαίμαχο άσο. Ο Άλι παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε να παρατήσει το ποδόσφαιρο όταν αποχώρησε από την Τότεναμ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λονδίνου μίλησε και για τη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος είχε χαρακτηρίσει τεμπέλη τον Άλι σε ένα ντοκιμαντέρ του Amazon. Όπως είπε ο ποδοσφαιριστής από το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ κόπηκε το κομμάτι όπου ο προπονητής του ζητάει συγγνώμη.

«Χαίρομαι που με ρώτησες για αυτό», είπε στον Νέβιλ όταν ρωτήθηκε για το θέμα του Μουρίνιο.

«Το σχόλιο που όλοι λατρεύουν να το αναφέρουν, αυτή η συνέντευξη ήταν στο Amazon. Με αποκάλεσε τεμπέλη - αυτή ήταν η επόμενη ημέρα ανάρρωσης. Μια εβδομάδα αργότερα, μου ζήτησε συγγνώμη που με αποκάλεσε τεμπέλη επειδή είχε με είδαν να προπονούμαι και να παίζω, αλλά αυτό δεν ήταν στο ντοκιμαντέρ και κανείς δεν μίλησε γι' αυτό γιατί ήμασταν μόνο εγώ και αυτός», πρόσθεσε ο Ντέλε Άλι

«Στη συνάντηση της ομάδας, με αποκάλεσε τεμπέλη, αλλά μετά ένας προς έναν, νομίζω ότι ήταν στο γήπεδο που ζήτησε συγγνώμη γι' αυτό. Και δεν το σκέφτηκα τίποτα εκείνη τη στιγμή γιατί ξέρω τον εαυτό μου και δεν είμαι τεμπέλης», διευκρίνισε ο Άλι.

H εξομολόγηση του Ντέλε Άλι που έκανε τον Νέβιλ να ξεσπάσει σε λυγμούς: «Στα 6 με παρενόχλησε φίλος της αλκοολικής μητέρας μου, στα 7 μου κάπνιζα και στα 8 διακινούσα ναρκωτικά» (vid)
PREMIER LEAGUE

11:11 - 13.07.2023

H εξομολόγηση του Ντέλε Άλι που έκανε τον Νέβιλ να ξεσπάσει σε λυγμούς: «Στα 6 με παρενόχλησε φίλος της αλκοολικής μητέρας μου, στα 7 μου κάπνιζα και στα 8 διακινούσα ναρκωτικά» (vid)

Ο Ντέλε Άλι παραχώρησε συνέντευξη στον Γκάρι Νέβιλ και αποκάλυψε όσα περνάει τα τελευταία χρόνια μετά την κατακόρυφη πτώση της καριέρας του. Μεταξύ άλλων είπε πως πρόσφατα μπήκε σε μονάδα αποτοξίνωσης ενώ στα 24 του σκέφτηκε να αποσυρθεί. Πρόσθεσε επίσης πως στα οκτώ του χρόνια διακινούσε ναρκωτικά.

«Αυτό που βλέπετε μερικές φορές δεν είναι όπως είναι στην πραγματικότητα. Νομίζω, ειδικά τώρα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλα αυτά τα πράγματα, μπορούμε πραγματικά να απεικονίσουμε κάτι που δεν είναι πραγματικό. Μετά από αυτό, νομίζω ότι οι άνθρωποι σίγουρα προσπάθησαν να το χρησιμοποιήσουν. για κάποιες άλλες αποφάσεις», είπε ο ποδοσφαιριστής για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.