Ντέμης για το οφσάιντ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Σοβαρά μιλάμε; Εννοείται ότι είναι σωστή η απόφαση»

Ντέμης για το οφσάιντ στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Σοβαρά μιλάμε; Εννοείται ότι είναι σωστή η απόφαση»

Sportal newsroom 21:58 - 27.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:58 - 27.02.2023

Ξεκάθαρος ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη φάση του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας υπάρχει ξεκάθαρη περίπτωση οφσάιντ στο ακυρωθέν γκολ του Βρουσάι.

Χωρίς ιδιαίτερους δισταγμούς και περιστροφές, ο Ντέμης Νικολαΐδης κατέθεσε την άποψή του όχι μόνο για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μάριου Βρουσάι στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αλλά και γενικότερα για την επιλογή του Πορτογάλου διαιτητή, Πινέιρο.

Στην εκπομπή της NOVA, «Monday FC», τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να σχολιαστεί, αφού είναι μια ξεκάθαρη περίπτωση οφσάιντ και αμφισβήτησε ότι ένας Πορτογάλος διαιτητής έπαιξε υπέρ ή εναντίον κάποιας ομάδας.

«Σοβαρά μιλάμε τώρα; Ότι τι; Ήρθε ένας Πορτογάλος διαιτητής και έπαιξε υπέρ κάποιας ομάδας και έκανε λάθος σε αυτή τη φάση; Τι να πω; Αν είναι οφσάιντ ή δεν είναι; Εννοείται! Όλα μια χαρά. Πού έγινε η κουβέντα για τη διαιτησία;

Μα ο Ελ Αραμπί παίρνει μέρος στη φάση. Σπρώχνει τον αμυντικό. Αυτή είναι η δική μου γνώμη, αλλά σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ξένος διαιτητής και νομίζω καλός διαιτητής και VAR», είπε στο σχόλιό του ο παλαίμαχος άσος.

Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, είπε: «Σαφώς και θα μπορούσε να σημειωθεί γκολ και θα μπορούσε να το βάλει ο Ολυμπιακός. Ήταν καλύτερος. Ωστόσο, και ο Παναθηναϊκός με την ευκαιρία του Σπόραρ θα μπορούσε να… κλέψει το παιχνίδι».