Ντέμης: «Είχα κόμπλεξ και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης: «Είχα κόμπλεξ και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:10 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:13 - 18.10.2023

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το πως αντιμετώπιζε τους δημοσιογράφους στο παρελθόν.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στην παρουσίαση του τηλεοπτικού προγράμματος του Action 24 και μίλησε για όλους και για όλα. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρύλος της ΑΕΚ, έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ που παραβρέθηκαν εκεί και αναφέρθηκε στα παιδιά του και στον λόγο για τον οποίο σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τον τρόπο που αντιμετώπιζε τους δημοσιογράφους στο παρελθόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα εκπομπή γιατί ήμουν κλειστός, αντικοινωνικός, αντιδημοσιογραφικός. Δεν ξέρω γιατί ένιωθα έτσι, μάλλον είχα πολλά κόμπλεξ. Πλέον όμως, χαίρομαι γιατί αυτό που κάνω δεν είναι δουλειά είναι χόμπι. Είχα κόμπλεξ και πρόβλημα και δεν μιλούσα στους δημοσιογράφους. Εγώ είχα το πρόβλημα όμως, όχι αυτοί. Τώρα είμαι πιο ανοιχτός και γι’ αυτό μιλάω και τώρα σε εσάς», είπε αρχικά ο Ντέμης Νικολαϊδης.

«Η κόρη μου Μελίνα είναι στο εξωτερικό οπότε δεν βλέπει την εκπομπή μου αλλά τα συζητάμε όλα. Θα βάλω την κόρη μου να βλέπει αθλητική εκπομπή; Αν δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρό είναι λίγο βαρετό να το βλέπεις. Ο γιος μου την βλέπει την εκπομπή, μου κάνει σχόλια, μου στέλνει πληροφορίες, είναι αυστηρός κριτής», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Απάντησε στον Φαν Ντάικ ο υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου της OPAP Arena - «Δεν θα προσβάλει εμάς και την Εθνική ο καθένας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:01 - 18.10.2023

Απάντησε στον Φαν Ντάικ ο υπεύθυνος του αγωνιστικού χώρου της OPAP Arena - «Δεν θα προσβάλει εμάς και την Εθνική ο καθένας»

Ο Αντώνης Γκριμότσης με ανάρτησή του απάντησε στην κριτική που άσκησε για τον αγωνιστικό χώρο στην OPAP Arena ο αρχηγός της Ολλανδίας Βίρτζιλ φαν Ντάικ.

Κλείνοντας ο Ντέμης Νικολαΐδης απάντησε: «Δεν παίζω μπάλα αυτό το διάστημα θα ξεκινήσω όμως. Για αρκετό καιρό είχα σταματήσει γιατί είχα πάρει και κιλά και δεν μπορούσα να παίζω ποδόσφαιρο».