Ντέμης: «Ο Αλμέιδα ξέφυγε...»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

©intime

Ντέμης: «Ο Αλμέιδα ξέφυγε...»

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:25 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:09 - 21.05.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση για τα όσα έγιναν στην Τούμπα μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα ξέφυγε ναι μεν, αλλά δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια συμπεριφορά.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, στο οποίο η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη με 3-2 και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, με τη λήξη του αγώνα οι άνθρωποι των δύο ομάδων είχαν μια έντονη στιγμή, με τον τεχνικό της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή της NOVA, Monday FC σχολίασε ότι η συμπεριφορά του Αργεντινού προπονητή δεν ήταν σωστή, αλλά είναι η πρώτη φορά που ξέφυγε, αφού δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ για τον Αλμέιδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:27 - 30.04.2024

Εξώδικο Ολυμπιακού σε ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και ΕΠΟ για τον Αλμέιδα

Με εξώδικο προς την ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Αλέξης Κούγιας, καλεί τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να καλέσει σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα για την συμπεριφορά του μετά το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέφυγε. Δεν ήταν ωραίο. Ζήτησε συγγνώμη. Πρώτη φορά τον βλέπουμε έτσι. Συγχωρούμε τέτοιες συμπεριφορές, δεν μας έχει ξαναδώσει δικαίωμα. Δεν είναι ένας προπονητής που όπου πάει τσακώνεται. Δεν ήταν ωραίο. Δεν θα πω κάτι παραπάνω. Ας το βγάλουμε και να μην το δείχνουμε. Ας δείχνουμε την ώρα που γινόταν αυτό, υπήρχε ένα πλάνο του Κωνσταντέλια που χαμογελούσε. Δεν ήταν καλό, τι να λέμε τώρα... Πόση ώρα θα το δείχνουμε όμως αυτό; Είναι δυνατόν;

Αυτό, αυτό, δείξε! Δεν είναι πως δεν λέω κάτι επειδή είναι προπονητής της ΑΕΚ. Εγώ σ' αυτά δεν είμαι πολύ μαλακός. Αλλά όταν ένας προπονητής, ένας τέτοιος άνθρωπος τώρα πρώτη φορά θύμωσε, ξέφυγε, το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά.

Αν είναι ένας προπονητής που το κάνει συνέχεια, θα είμαστε κι εμείς πιο σκληροί. Ο ίδιος όμως δεν ζήτησε συγγνώμη; Δεν διορθώνει το παρελθόν η συγγνώμη, αλλά φτιάχνει το μέλλον».