Ντέμης: «Να δούμε τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι - Δεν τον έχω δει σε φόρμα απέναντι στους συνδιεκδικητές»

Ντέμης Νικολαΐδης

i

© PrtScr

Ντέμης: «Να δούμε τον ΠΑΟΚ στα ντέρμπι - Δεν τον έχω δει σε φόρμα απέναντι στους συνδιεκδικητές»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:37 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 23.01.2024

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στάθηκε στην εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα, αλλά και στο επερχόμενο απαιτητικό πρόγραμμα.

Μέσα από την εκπομπή της Nova «Monday FC», ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για την εικόνα του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως δεν έχει δει τον Δικέφαλο να παίζει σε ντέρμπι και περιμένει να δει την απόδοσή του στα επερχόμενα δύσκολα ματς.

«Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει κι άλλους εκφραστές στην επίθεση. Τον Τάισον, τον Ντεσπόντοφ… Έχει αρκετούς παίκτες ο ΠΑΟΚ σε καλή κατάσταση, ήταν πάλι πολύ αποτελεσματικός. Χωρίς να κάνει τεράστιες ευκαιρίες έχει την ποιότητα μπροστά και τη φόρμα των παικτών και κάνει ωραία γκολ. Βέβαια προήλθαν κι από λάθη τα δύο πρώτα. Δεν έχει καμία σημασία αυτό.

Τώρα θα αρχίσουμε να βλέπουμε και ντέρμπι. Στα επόμενα ματς ο ΠΑΟΚ, έχει Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δεν έχω δει τον ΠΑΟΚ να παίζει ντέρμπι, ενώ είναι σε αυτή την κατάσταση. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ παίζει ωραία, είναι αποτελεσματικός και κάνει ωραία γκολ σε ένα διάστημα όπου δεν είχε ντέρμπι ενδιάμεσα. 

Δεν τον έχω δει σε φόρμα απέναντι στους συνδιεκδικητές. Στον πρώτο γύρο δεν ήταν καλός με την ΑΕΚ, μετά έβαλε 4 στον Ολυμπιακό και τότε άρχισε να ανεβαίνει. Τώρα θα τον δούμε στα καλύτερά του απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που ψάχνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.