«Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν η αδυναμία του Χοσέλου και η αποχώρηση από την Εσπανιόλ του στοίχισε»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

«Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν η αδυναμία του Χοσέλου και η αποχώρηση από την Εσπανιόλ του στοίχισε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 17:59 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 11.10.2023

Τη σχέση του Χοσέλου με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποκάλυψε η «Relevo», η οποία υποστήριξε πως προκάλεσε τη ρήξη του παίκτη με τον νέο του προπονητή στην Εσπανιόλ.

Την περασμένη σεζόν η Εσπανιόλ πέρασε πολύ δύσκολα, αφού η ομάδα πάλευε για την παραμονή της στην La Liga. Στο τιμόνι της ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει τη θητεία του βάσει συμβολαίου, αφού ο ίδιος αποχώρησε πρόωρα πριν τη λήξη της χρονιάς. 

Όμως στο διάστημα της παραμονής του - περίπου έναν χρόνο - ο Ισπανός τεχνικός - έχτισε πολύ δυνατές σχέσεις με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του. Ένας από αυτούς είναι και ο Χοσέλου ο οποίος αγωνίζεται τη δεδομένη στιγμή στη Ρεάλ Μαδρίτης

Όπως αποκάλυψε η «Relevo», o επιθετικός τρέφει μεγάλη αδυναμία για τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού και η αποχώρησή του δεύτερου του στοίχησε πολύ. Αυτό, μάλιστα, έκανε χειρότερα τα πράγματα στην Εσπανιόλ, μετά την άφιξη του Λουίς Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας. 

Ο Χοσέλου δεν τα πήγαινε καθόλου καλά με τον νέο του προπονητή και οι εντάσεις ήταν σύνηθες φαινόμενο. Οι σχέσεις των δύο είχαν φτάσει τόσο πολύ στα άκρα, που άλλα πράγματα ζήταγε ο προπονητής του και άλλα έκανε ο 33χρονος επιθετικός.

Για καλή τύχη του Χοσέλου, όμως, το τέλος της χρονιάς και η αρχή της νέας συνοδεύτηκε με μία πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία αποδέχθηκε αμέσως. Μέχρι στιγμής η θητεία του στους «μερένγκες» πηγαίνει εξαιρετικά, αφού ο ίδιος σε εννέα εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έχει πέντε γκολ και δύο ασιστ.